Sådan tilmelder du Earthlink Satellite Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en serviceplan baseret på dit prisklasse, internetbrugsniveau og om du vil bruge EathLinks internetbaserede satellittjeneste hjemme eller til arbejde. EarthLink tilbyder en række serviceplaner, hvorfra man kan vælge, alt skræddersyet til forskellige livsstil og budgetter.

2.

Kontroller for en klar visning af den sydlige himmel, inden du bestiller service. Hvis træer eller bygninger forhindrer denne visning, er det muligvis ikke muligt at oprette forbindelse til EarthLink geostationær kommunikationssatellit, så tjenesten fungerer muligvis ikke eller kun fungerer intermitterende.

3.

Tegn up online med EarthLink (se Ressourcer nedenfor). EarthLink Satellite Internet tilbyder både en ikke-penge-down plan (hvis du accepterer en længere forpligtelse) og en højere månedlig sats. De tilbyder også et lavere månedligt gebyr med kortere engagementstid, men du vil ende med at betale et voldsomt opsætning og udstyrsgebyr, hvis du tilmelder dig denne type plan.

p> Bund din telefontjeneste med din internet-satellitforbindelse. EarthLink giver mulighed for at pakke sammen de to sammen, hvilket gør det nemt for dig at kombinere de to regninger og kun skal håndtere en kundeservice, hvis du har problemer.

5.

p> Arranger for en tekniker at installere parabolantenne. Vær tålmodig - hvis du bor i et fjerntliggende område, kan det tage lidt tid at få en aftale for EarthLink-teknikken til at installere tovejs-satellitten.

6. ude af vejen, da teknikeren aktiverer dit EarthLink-modem og konfigurerer dit operativsystem til at bruge EarthLink Internet-tjenesten. Selv om du måske vil være i nærheden for at se, hvordan forbindelsen er sat sammen, skal han bruge plads til at aktivere det. Så snart han er færdig, skal din internet service være i gang.

7.

Start dine webapplikationer og test din nye EarthLink satellit-internetforbindelse. Du kan mærke en vis forsinkelse, men modemets samlede hastighed vil være betydeligt større end opkald.

Tips og advarsler

  • EarthLink s satellit-internet-tjeneste leveres sammen med HughesNet. Hvis du ikke kan få EarthLink i dit område, kan du sikkert få den samme generelle service direkte fra HughesNet, men uden de samme kundesupport.
  • Earthlink internet satellittjenester er meget hurtigere end opkald, og så hurtigt som DSL og kabel. Brug af tovejs satellittjenester til din internetforbindelse er praktisk og simpelt. Alt du behøver for at få det til at fungere, er en computer, el og et abonnement på tjenesten. EarthLink gør det utrolig nemt for brugerne at tilmelde sig online.