Sådan tilmelder du Isat Internet Satellite

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om du har brug for din internet-satellittjeneste til at være mobil eller statisk. Isat kan tilbyde en permanent tovejs parabolantenn til onsiteforbindelser, de kan vedhæfte en skål til et køretøj til on-the-go forbindelser eller de kan give dig et stort netværk (LAN) tilslutning i en kasse, der skal tages med du.

2.

Udnyt Isats mobile LAN-løsning (stort områdenetværk), hvis du ejer en stor internetbaseret forretning i et katastrofeberet område eller er et mediemedlem, der rejser til isolerede steder. Bredbåndsforbindelsen er i det væsentlige en lille parabol i en boks, der hurtigt kan få et signal og din GPS-placering. Systemet er selvlærende - jo mere du bruger det, jo mere præcis det bliver.

Sørg for, at din permanente placering har et uhindret billede af den sydlige himmel, eller din mobile satellit internetplatform kan placeres med en klar udsigt til den sydlige himmel Fra Europa og Nordamerika vises den isat geostationære kommunikationssatellit i den sydlige himmel og kan kun yde god service, hvis de to o-vejs-satellitter kan interagere.

4.

Vælg en serviceplan ud over en platform. Ud over stationære satellit-internettjenester tilbyder Isat LAN også mobilt og bærbart satellit-internet, alt sammen med forskellige planer i henhold til brugsniveau og prisklasse. Du kan se mulighederne på deres hjemmeside (se Ressourcer nedenfor).

5.

Tilmeld dig Isat LAN satellit-internet-tjenester. Du kan kontakte en salgsrepræsentant for at diskutere dine muligheder via telefon på +44 (0) 1270 873200 eller du kan bestille ved hjælp af det interaktive kontaktformular på Isats hjemmeside (se Ressourcer nedenfor).

6 .

Tilmeld dig, at en Isat-tekniker skal installere tovejs-satellitten, hjælpe dig med at konfigurere dit operativsystem og lære dig om den valgte internet-option, du har valgt.

Tips og advarsler

  • Broadcast Standards Authority (Det Forenede Kongeriges ækvivalente med US Federal Communications Commission) kræver, at installatører skal licenseres og certificeres, da en forkert placeret satellit kan forstyrre andre typer af kommunikationsenheder.
  • Ved brug af tovejs-satellitter til at levere internet-satellittjeneste, behøver du ikke længere at være bundet til ét sted for at bruge din internetforbindelse. Med Isat Internet satellittjeneste kan du ikke kun få en internetforbindelse af høj kvalitet, men du kan også tilmelde dig en række forskellige mobile muligheder samt en typisk statisk service. For abonnenter i Det Forenede Kongerige giver Isat en række måder at tilmelde sig til satellittjenester.