Sådan tilmelder du dig til Ground Control Internet Satellite

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om en mobil internet-satellittjeneste løsning er nødvendig, eller hvis en statisk skål vil fungere efter dine behov. Ud over den standard, permanente tovejs satellit tilbyder Ground Control også brugerne mulighed for at tilmelde sig en række mobile internet-satellitoptioner.

2.

Udnyt Ground Control 's' Case Based Satellite Systems ', hvis du ønsker at sende et bærbart satellitsystem til et sted i Nordamerika. Systemet, som er en automatisk sporingsplatform, der kan installeres i en kasse, er en god mulighed for journalister eller andre forretninger. folk der rejser ofte og stole på en internetforbindelse for at gennemføre forretninger.

3.

Køb Ground Control s bærbare bredbåndsatellit (kendt som BGAN), hvis hele dit firma er mobilt . BGAN kan opbevares i en bærbar taske, og det selvstændige system leverer ikke kun højkvalitets internetadgang til bredbånd, men fungerer også som en trådløs router, som op til 250 computere kan forbinde.

4. < / p>

Tilmeld dig In-Motion High Speed ​​Internet System, hvis din virksomhed selv er konstant mobil. En vejrstation eller nyhedsudsendningsvogn vil for eksempel have gavn af en satellitforbindelse, der ikke taber forbindelse, når du er på farten.

5.

Gå til Ground Control ' s hjemmeside for at se alle planer og priser (se Ressourcer nedenfor). Når du har lavet nogle undersøgelser, skal du ringe til Ground Control på (800) -773-7168 for at afgive en ordre. Diskuter dine behov hos salgsrepræsentanten for at være sikker på, at du har den plan der bedst passer dig.

6.

Arranger betaling og en jordkontrol tekniker til at komme til dit hjem eller forretning for at installere parabolantenne og modem. Alternativt, fortæl til salgsrepræsentanten, hvor produktet skal sendes og spørge, om de leverer support på stedet.

Tips og advarsler

  • Internetforbindelse med Ground Control-produkter er typisk 432 Kbps.
  • Dagens fleksible erhvervsliv kræver fleksible teknologiske løsninger. Uanset om du rejser til krigsherede nationer eller bruger måneder på søs, skal du have adgang til en pålidelig internetforbindelse for at holde din virksomhed i gang. Mange virksomheder tilbyder internet-satellitplaner, men Ground Control går lidt længere ved at tilbyde brugerne chancen for at tilmelde sig en række meget mobile internet satellitplaner og produkter.