Sådan tilmelder du dig til HughesNet Internet Satellite

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for at have udsigt til den sydlige himmel. Siden, fra Nordamerika, vises den HughesNet geostationære kommunikationssatellit i den sydlige himmel, skal du have uhindret udsigt mod syd for at bruge HughesNet Internet satellittjeneste. Hvis træer eller bygninger hindrer udsigten, kan tjenesten muligvis ikke virke eller kun fungere intermitterende.

2.

Vælg en serviceplan. HughesNet tilbyder en række serviceplaner, hvorfra du kan vælge, skræddersyet til dit prisklasse, brugsniveau og formål (uanset om du bruger forbindelsen til privat brug eller hjemme). Vælg en plan, der passer til dine behov og prisklasse.

3.

Bestil online med HughesNet ved at bruge dit kredit- eller betalingskort til at foretage en betaling, når du tilmelder dig (se Ressourcer nedenfor). Fremtidig betaling kan ske ved andre arrangementer, men en initial betaling er påkrævet, før en tekniker kan installere parabolantenne.

4.

Vent på, at en tekniker installerer parabolantenne. Afhængigt af hvor du bor, og hvor fjernt Det kan tage lidt tid at få en HughesNet-tekniker til at installere tovejs-satellitten.

5.

Tillad teknikeren at aktivere dit HughesNet-modem. hjælpe dig med at konfigurere dit operativsystem til at bruge HughesNet Internet service. Når operativsystemet er konfigureret og modem aktiveret, skal du kunne bruge Inter net som du ville med enhver anden internet-tjeneste.

6.

Test internet-tjenesten. Start de applikationer, du normalt bruger, og prøv dem med HughesNet Internet service. Alt skal arbejde normalt, selvom du måske bemærker små forsinkelser. På grund af afstanden skal radiobølgerne rejse, indledende forbindelser med websteder kan forårsage en forsinkelse, men modemets overordnede gennemløbshastigheder vil være i orden.

Tips og advarsler

  • Federal Communications Commission (FCC) kræver, at alle tovejs satellit-enheder installeres af uddannede teknikere, da en misbrugt parabol kan interferere med andre kommunikationssatellitter.
  • Forsinkelser i webstedsforbindelsen med internet satellittjeneste er forårsaget af den tid det tager for radiobølger at komme til og fra satellitten i geostationære kredsløb i Clarke bælte ca. 22.250 miles over havets overflade.
  • Internet-satellittjenester kan tilbyde højhastigheds-internet service til stort set overalt på planeten. Selv om hastigheden ikke er lige så hurtig som DSL eller Cable Internet-tjenester, er det helt sikkert hurtigere end opkaldstjeneste! Det er også mere praktisk - tovejs satellit-tjenester kræver kun elektricitet og en computer til at fungere - nej telefonlinjer eller andre kommunikationsmidler er nødvendige. På grund af denne bekvemmelighed giver mange internetudbydere, herunder HughesNet, abonnenter mulighed for at tilmelde sig internet-satellit.