Sådan tilmelder du dig til MotoSat Satellite Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller for en uhindret udsigt over den sydlige himmel. Den MotoSat geostationære kommunikationssatellit er i den sydlige himmel, så du har brug for en klar visning for at bruge MotoSat-tjenesten. Bygninger, træer eller andre forhindringer kan forårsage intermitterende service eller slet ingen service.

2.

Undersøg de forskellige planer, der er tilgængelige for dig. MotoSat tilbyder en række satellit-internet- og tv-muligheder på en række bølgelængder, som alle kan ses på firmaets hjemmeside (se Ressourcer nedenfor). Vælg en serviceplan inden for dit prisklasse og en, der opfylder din båndbredde behov og tilmeld dig via en lokal forhandler.

3.

Find en lokal forhandler og tilmeld dig en plan. Når du har valgt en serviceplan på MotoSats hjemmeside, kan også finde en lokal MotoSat forhandler. Kontakt den lokale forhandler for at købe en plan og arrangere en tekniker til at installere parabolantenne og modem.

4.

Planlæg en tid for en tekniker til at installere parabolantenne. Afhængigt af hvor du bor, hvor mange teknikere der er til rådighed og hvor travlt forhandleren er, kan det tage lidt tid at få din MotoSat tovejs satellit installeret.

5. Teknikeren aktiverer dit MotoSat-modem og konfigurerer dit operativsystem. Når MotoSat-operativsystemet er konfigureret og modemet aktiveret, bør du være klar til at begynde at surfe på internettet.

Test testen ved at starte dine normale webapplikationer. Prøv dem med MotoSat Internet service og se om alt ser ud til at virke normalt. Du kan muligvis bemærke små forsinkelser, når du oprindeligt forbinder til websteder. Dette skyldes afstanden mellem radiobølgerne skal rejse.

Tips og advarsler

  • Sørg altid for at en uddannet tekniker installerer din parabol. Federal Communications Commission (FCC) kræver, at alle teknikere trænes og licenseres, så tovejs parabolantenner installeres på en måde, der ikke blander andre kommunikationssatellitter.
  • MotoSat leverer både internet-satellittjenester og satellit-tv-planer til brugere. Satellit internet service er nemt - du behøver kun elektricitet og en computer i stedet for de typiske telefonlinjer eller andre ekstra kommunikationsmidler, som andre tjenester bruger. Det er relativt nemt at tilmelde sig en MotoSat-konto.