Sådan tilmelder du dig til Skycasters Internet Satellite

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag en oversigt over dit operativsystem og internetbehov. Det er nemt at gøre dette, hvis du er en hjemmecomputer bruger, da du sikkert ved, hvilken type operativsystem du kører, og at du har brug for en stationær tovejs parabolantenn til at levere service. Virksomhedsejere skal dog have en ide af hvilke typer computere der er i bygningen såvel som om der er behov for en bærbar internetservice.

2.

Differentier mellem stationær service og bærbare løsninger. satellit-service er tilvejebragt ved brug af en fast parabol et sted på stedet. Bærbare løsninger giver dig adgang til internet-service, hvor som helst du går, ved at tage en lille parabol eller et system med dig.

3.

Besøg Skycasters websted for at gennemføre siteundersøgelsen (se Ressourcer nedenfor). Skycasters site survey vil stille dig spørgsmål om dine servicebehov og give virksomheden en bedre ide om, hvordan du bruger din internetforbindelse. dem med præcise oplysninger for at give dem mulighed for at cho se en plan og udstyr, der bedst passer dig.

4.

Vent på et svar fra Skycasters. Skycasters svarer på din undersøgelse og giver nogle forslag til, hvordan de kan imødekomme dine behov. Tal med dem om hvilke planer og udstyr der er bedst. Når du har lavet din beslutning, skal du tilmelde dig en plan og oprette en tid for en tekniker at installere internet parabolantenne og modem.

5.

Arranger for en tid når en tekniker kan komme til at installere parabolantenne og konfigurere dit udstyr. Afhængigt af hvor den nærmeste lokale forhandler er i forhold til hvor du er, kan det tage en vis koordinering at få en Skycasters-tekniker på stedet til at installere tovejs-satellitten. < /p>

6.

Hvis teknikken aktiverer dit Skycasters-modem og lærer dig det grundlæggende ved, hvordan du bruger Skycasters Internet-tjenesten. Når først skålen er installeret, er operativsystemet konfigureret og modemet aktiveret, Du bør være i stand til at få adgang til internettet uden problemer.

Tips og advarsler

  • Selvom Skycasters tilbyder en 24/7 support service, hvis du tror vil have brug for nogen til at komme til dit websted regelmæssigt for at løse problemer, kan du også tilmelde dig også en vedligeholdelseskontrakt.
  • Internet-satellittjeneste er fremtidens bindebølge, især for virksomheder. Tjenesten giver mulighed for højhastighedsforbindelse med meget lidt ekstraudstyr og kan bruges stort set overalt på kloden. Mange virksomheder tilbyder både permanente og bærbare internet-satellittjenester, som både hjemmebrugere og virksomheder kan tilmelde sig. Blandt dem er Skycasters.