Sådan tilmelder du dig til StarBand Internet Satellite

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at der ikke er nogen træer eller andre genstande, der forhindrer synet af den sydlige himmel. Den geostationære kommunikationssatellit StarBand er i den sydlige himmel (fra Nordamerika), hvilket betyder StarBand Internet-satellittjenesten kan ikke bruges, hvis der ikke er en klar synsvidde.

2.

Bestem dit internet satellit behov, før du vælger en plan. StarBand tilbyder en række serviceplaner, hvorfra du kan vælge, afhængigt af dit prisklasse, forbrugsniveau og om du bruger forbindelsen til hjemme- eller forretningsbrug. Vælg en plan, der passer til dine behov og budget.

3.

Find en StarBand-forhandler. På StarBand-webstedet indtast din postnummer for at se en liste over lokale StarBand-forhandlere (se Ressourcer nedenfor). Kontakt en af ​​forhandlerne for pris, pakke og andre oplysninger, du skal tilmelde dig.

4.

Bestil online hos din lokale StarBand forhandler. Forhandleren vil koordinere med dig om betalingsplaner og sørge for at en tekniker kommer hjem til dig eller forretning for at installere parabolantenne.

5.

Vær tilgængelig, når teknikeren kommer til at installere parabolantenne. Afhængigt af hvor du bor eller arbejder, kan det tage lidt tid at få en StarBand-tekniker til at komme til at installere tovejs-satellitten, så du vil sikre dig, at aftalen ikke skal omlægges.

6.

Se som teknikerne en aktiverer dit StarBand-modem, så du kan nulstille det, hvis behovet opstår. Så beder han om at hjælpe dig med at konfigurere dit operativsystem til at bruge StarBand Internet-tjenesten. Du skal kunne bruge internettet, så snart modemet er aktiveret, og operativsystemet er konfigureret.

7.

Test din nye StarBand internet service. Da radiobølgerne rejser en betydelig afstand fra rummet, kan du mærke nogle forsinkelser, når du opretter forbindelse til et websted. Bortset fra dette skal du dog ikke se mange andre forskelle mellem denne service og en DSL- eller kabelforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis træer hindre dit syn efter din tilmelding til tjeneste, kan du finde det ikke virker eller fungerer kun intermitterende. Prøv at holde dine træer beskåret og ude af vejen for satellitten.
  • Hvis du er træt af din internetforbindelse, går ned hver gang dit kabel går ud, eller af din opkalds service, kan det være på tide at overveje en ny mulighed. SpaceNet Inc. tilbyder internet-satellittjenester under navnet StarBand . De gør det nemt for både hjemmet og virksomhedsejere at vælge en plan, tilmelde dig og starte surfing på en tid i alderen.