Sådan tilslutter du din gamle computer til WiFi Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern alle de gamle internetforbindelser fra din computer, herunder telefonlinjen og kablerne.

2.

Før du indsætter det trådløse USB adapter til USB-porten indsæt den cd, der fulgte med den. Indsæt ikke adapteren først.

3.

Følg vejledningen på skærmen, efter at cd'en er installeret.

4.

Sæt den trådløse USB-adapter i en af ​​de tilgængelige USB-porte. Et vindue vil dukke op på skærmen og søge efter de tilgængelige netværksforbindelser. Hvis der er mange tilgængelige (til tider vælger din nabo) din forbindelse og klik på forbindelse.

5.

Indtast netværksnøglen, hvis det er nødvendigt. Netværksnøglen kan hentes fra din hovedhubcomputer, der er tilsluttet din trådløse router. Åbn din netværksrådgiver på din hub-computer og klik på fanen 'Handlinger', klik på linket, der siger 'Tilføj flere computere' og følg instruktionerne på skærmen. vil give dig et 16-cifret nummer, som du skal skrive ned. Dette er din netværksnøgle, som du skal indtaste i den computer, du tilføjer til det trådløse netværk.

Tips og Advarsler

  • Den nemmeste måde at oprette forbindelse til er at deaktivere netværkssikkerheden på din hubcomputer og derefter køre programmet Wireless USB adapter. På den måde forbinder den automatisk.
  • Når forbindelsen er etableret, kan du forsøge at ændre sikkerhedsindstillingerne tilbage til originalen senere.
  • Sørg for, at den trådløse USB-adapter, du køber, er kompatibel le med operativsystemet på din computer.
  • Indtil for nylig kunne de gamle computere kun sluttes til internettet. Ledninger er ikke kun rodet, men begrænser også placeringen af ​​din computer i huset. Men nu er der mulighed for at forbinde dine gamle computere (selv Pentium II) til et trådløst netværk, ligesom enhver anden helt ny udformning med en indbygget WiFi.