Hvordan man kan være en computer cracker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Begynd ved at lære om netværkssikkerhed på en skole eller ved at studere online på et af de mange gratis fora, der er tilgængelige via internettet.

2.

Start med at bruge forudskrevne scripts som WinNuke eller Back Office for at beskadige andre computersystemer. Dette vil være en god start på din vej som cyberkriminel.

3.

Lær at bruge og konfigurere UNIX- og Linux-operativsystemer, da disse er de operativsystemer, der kører Internet.

4.

Fortsæt dine studier af netværksprotokoller, f.eks. Ftp og Archie. Disse protokoller er nødvendige for at forstå, hvordan pakker af information rejser gennem netværk.

5.

Få nogle bøger på C ++, Perl og C; studere disse og lær at programmere praksis, indtil du får det godt.

6.

Søg på internettet for websteder med sikkerhedshuller og gennemgå mange kildekoder. Cyber ​​forbrydelser er misbrug af muligheder og løbende søgninger og anmeldelser afslører muligheder.

Tips og advarsler

  • Brug aldrig dit rigtige navn. Crackers skal forblive anonyme, så kom med noget fængende og sejt.
  • Føderal lov forbyder ulovlig aktivitet over internettet.
  • En computer cracker er en person, der ulovligt bruger computernetværk til at skade eller stjæle fra edb-systemer. Niveauer af færdigheder, der findes i krakkere verden over, varierer meget fra scriptkiddierne, der bruger programmer udviklet af andre til at angribe systemer til de berygtede tyver af cyberspace, såsom Mark Zbikowski og Vladimir Levin.