Sådan ændres en router SSID

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til den trådløse routeradministrators konsol til at ændre standard SSID. Kontroller routerens brugerhåndbog, hvis du skal bestemme, hvor du skal få adgang til administratorens område. Adgangsområdet kan placeres med en webbrowser.

2.

Åbn en webbrowser. Indtast standard IP-adressen til din trådløse router i adresselinjen for webadressen (en typisk IP-adresse er: http://192.168.1.1). IP-adresser kan variere afhængigt af sælger. En administrator-logonskærm vises.

3.

Indtast dit administratorbrugers brugernavn og adgangskode i dialogboksen. Klik på 'OK'. Administratorkonsollen vises for den trådløse router.

4.

Find det trådløse indstillingsområde på konsollen. Find det eksisterende netværksnavn eller trådløse SSID .

5.

Opret en unik identifikator for at forhindre hackere i at opdage dit SSID. Brug både bogstaver og tal i det nye netværksnavn. Husk at bruge dit navn i SSID. hvilket gør det nye trådløse SSID nemt at huske ber. En lang blanding af ulige tegn kan være svært for en administrator at huske.

6.

Skift SSID i feltnavnet til dit nye identifikationsnavn.

< p> 7.

Gem indstillingerne for at afslutte ændringen af ​​SSID'en til den trådløse router. De nye indstillinger er blevet aktiveret.

Tips og advarsler

  • Pas på at bruge standard router brugernavn og adgangskode. Hackere kan nemt finde standard loginoplysninger fra sælgeren.
  • I internetverdenen søger hackere løbende efter sårbare netværk, der er åbne for udnyttelse. Netværkssikkerhed er en netværksadministrators prioriterede nummer én. Hvis du ændrer en trådløst router standard Service Set Identifier eller SSID, kan du beskytte et netværk fra angribere.