Sådan bliver du en CCSP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

At vide, at opnåelse af CCSP er det professionelle niveau for Cisco-certificering for netværkssikkerhedssporet. Komplet Cisco Certified Network Associate (CCNA) certificeringsniveau først som forudsætning for at blive en CCSP.

2.

Forstå, at Cisco har fået tilladelse fra den amerikanske regering til at give den officielle NSA og CNSS certificering sammen med CCSP. Mød Cisco og regeringsstandarderne og modtag et officielt brev med faglig anerkendelse sammen med din CCSP.

3.

Træn for at administrere og sikre netværksinfrastrukturer. Hjælp til at beskytte netværk og forhindre infiltrering af computerintrædere. Lær sikkerhedskrav, der er nødvendige for at blive en CCSP, som f.eks. Intrusion Prevention Systems (IPS), sikret VPN-styring, Adaptive Security Appliance (ASA), Cisco Adaptive Security Device Manager (ASDM), PIX-firewall og Cisco Security Agent (CSA). Bring disse teknologier sammen for at give virksomheder og offentlige myndigheder en integreret løsning for netværkssikkerhed.

4.

Find skoler og andre træningsfaciliteter, der tilbyder Cisco-godkendte kurser i dit område til blive en CCSP. Klik på linket 'Deltagelse i programmet' på Cisco-webstedet. Sørg for at den skole eller træningsfacilitet du vælger tilbyder certificeringskurser på højere niveau.

5.

Tag Cisco-godkendte kurser online eller offline. Undersøg selvstændigt eller i forelæsningskurser, hvor du får praktisk træning. Forvent Cisco certifikatuddannelser at være krævende, da de indebærer en hurtig forståelse af intens læseplanmateriale og faglig træning.

Estimere de samlede omkostninger til Cisco-træning, herunder kurser, der er nødvendige for certificeringer samt gebyrer for materialer og test. Spar penge med uafhængig undersøgelse; forstå dog mængden af ​​opmagasinering, undersøgelse og færdigheder, der kræves for at bestå Cisco-certificeringstest.

7.

Afslut succesfuldt Cisco-anbefalet sikringsnetværkstræning for at teste for og blive en CCSP. Komplette programmer instrueret af Cisco-certificerede lærere, der omfatter grundlæggende sikkerhedsnetværk og implementeringskendskab. Pass alle nødvendige fem eksamener for at blive en CCSP.

Tips og advarsler

  • Se efter det officielle Cisco Systems-ikon for godkendte Cisco-uddannelsesfaciliteter og -skoler. < / li> Med en høj efterspørgsel efter computer sikkerhedsspecialister i dag er jobudsigterne fremragende til alle, der ønsker at opnå Cisco Certified Security Professional (CCSP) niveauet af sikkerhedstræning. Bliv CCSP og anerkendt af National Security Agency (NSA) samt Udvalget for nationale sikkerhedssystemer (CNSS) som systemadministrator, der kan påtage sig ledelsen af ​​kritiske netværk samt sikkerhedsovervågningsansvar.