Sådan bliver du en Cisco Advanced Wireless LAN Design Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Få certificerede Cisco Certified Network Associate (CCNA) og Cisco Certified Design Associate (CCDA) certificeringer først som en forudsætning for at blive en Cisco Advanced Wireless LAN Design Specialist.

2.

Vet at det ikke er nødvendigt at udfylde et ekspertniveau certifikat for at blive en Cisco Advanced Wireless LAN Design Specialist. Få et CCIE på et tidspunkt, hvis du vil have yderligere uddannelse i et andet netværk. CCDP som en mulighed også, da den følger CCDA på Cisco karrierevej for Design.

3.

Design trådløse løsninger, herunder voice over WLAN og udendørsnet og sikker Wi- Fi. Brug avancerede trådløse Cisco-produkter. Demonstrer din viden om antenne teori, radiofrekvens teori og 802.11a / b / g standarder. Udfør siteundersøgelser og konfigurere controllere.

4.

Husk at du skal have en gyldig CCDA, inden du bliver en Wireless LAN Design certificering træning kandidat. Tag 642-586 AWLANSE påkrævet eksamen for at blive en C isco Advanced Wireless LAN Design Specialist. Lær Cisco Wireless LAN Fundamentals og Advanced Topics som en del af den anbefalede læseplan.

5.

Find Cisco-godkendte træningsfaciliteter og skoler, der er opført på 'Cisco' -webstedet. Indse, at nogle lokale gymnasier og andre skoler kan tilbyde certificeringstræning på grundniveau, som f.eks. CCNA, kan de ikke tilbyde specialuddannelse.

6.

Inkluder testafgifter, materialer og undervisning i dine anslåede omkostninger til at blive en Cisco Advanced Wireless LAN Design Specialist. At indse, at intensive undersøgelser, memorisering og forståelse er nødvendige for alle Cisco-kurser. Se efter det officielle 'Cisco' -symbol for godkendte skoler og træning.

Cisco Specialist-certifikater er talrige og er grupperet under 5 forskellige hovedkategorier: Advanced Routing and Switching, Datacenter, Foundation for Channel Partners, VPN og Security, IP Communications og Wireless LAN. De fleste specialcertifikater kræver forudgående Cisco-certificering i hvert fald på associeret niveau. Bliv en Cisco Advanced Wireless LAN Design Specialist, hvis du vil være på forkant med trådløs teknologi.