Sådan bliver du en Cisco Network Admission Control Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent forudsætningen certificeringer. CCNA, Cisco Certified Networking Associate, er påkrævet. Dette kræves for de fleste Cisco certificeringer. Det er en 3-årig certificering, der er erhvervet efter at have taget en række Cisco-certificeringseksaminer.

2.

Beslut dig om din studieform. Du kan tilmelde dig en lokal klasse. Cisco tilbyder også online klasser samt studieguider. Bestem hvilken metode der passer bedst til dig.

3.

Undersøg de 2 krævede eksamener. 642-552 SND (Secure Cisco Network Devices) og 642-591 CANAC (Implementering Cisco Intrusion Prevention System) er de 2 eksamener, der kræves. De dækker Cisco-routere, firewalls, fjernadgang og netværk.

4.

Tilmeld dig eksamener. Prøver behøver ikke at blive taget sammen. Pearson Vue samarbejder med Cisco for test og certificering. Du kan finde steder og registrere dig over hele verden.

5.

Tag din eksamen. Hver prøve er 75 minutter.

6.

Informer din arbejdsgiver eller potentielle arbejdsgiver om din certificering. Passerer certificeringen til Cisco Network Admission Control Specialist er en præstation, der vil gøre dig til en værdifuld medarbejder.

Tips og advarsler

  • Prøverne er meget vanskelige . Sørg for, at du har studeret alt, der er angivet i studievejledningen eller i din klasse. Forberedelsen kan tage fra flere måneder til et år.
  • Der er en omfattende liste på Cisco-webstedet, der fortæller alt, hvad der skal studeres. Brug dette som en checkliste for at sikre, at du har dækket alt, hvad der kunne være på certificeringseksamen.
  • Cisco certificeringstest er meget svært. Sørg for at du er parat til at tage eksamen. Hvis du skal omprøve, vil du også tilbagebetale gebyret.
  • En Cisco Network Admission Control Specialist er en person, der har vist evnen og færdigheden til at installere, konfigurere og betjene NAC Appliance. Med en Cisco-certificering forbedrer en person deres jobkompetencer og deres evne til at få et job eller et løft ved et nuværende job.