Sådan bliver du en Cisco Security Sales Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få den nødvendige forudsætning for (CSE) Cisco Sales Expert: Gyldig 646-202 CSE eller 646-203 CSE. Du kan finde oplysningerne om disse eksamener på Cisco-webstedet.

2.

Kontakt Cisco-læringspartnere for tilgængelig uddannelse rettet mod denne eksamen. Der er en e-kursus rettet mod denne certificering.

3.

Undersøgelse af 646-562 ASAM Security Advanced Sales (SAS) eksamen. Emnerne, der vil blive dækket, omfatter følgende: Beskriv og identificer Cisco-sikkerhedsteknologier, hvordan man kvalificerer en mulighed, hvordan man udvikler og anbefaler en løsning, og hvordan man udvikler et forslag til en Cisco-sikkerhedsløsning.

4 .

Tilmeld til eksamen. Pearson Vue har samarbejdet med Cisco for at tilbyde certificering. Testoplysningerne findes på deres hjemmeside, og det inkluderer gebyrer, placeringer og datoer.

5.

Tag eksamen. Det er en 60-minutters test med 55 til 60 spørgsmål. Vær forberedt, når du kommer til eksamen for at gøre dit bedste.

6.

Informer din arbejdsgiver eller potentielle arbejdsgivere om din nye certificering. Dette er en færdighed, der skal tilføjes til dit CV, og være stolt af det.

Tips og advarsler

  • Der er studieguider og praktikeksaminer på Cisco hjemmeside. Brug disse til at hjælpe dig med at studere og forberede din eksamen.
  • For at tage denne eksamen skal du betale et gebyr. Hvis du skal tage eksamen igen, skal du betale det igen. Vær sikker på at du er klar til at tage eksamen.
  • Dette er en 2-årig certificering rettet specifikt til Channel Partners. En Cisco Security Sales Specialist er en person, der kan vurdere en kundes behov. De er kyndige i Cisco Self Defending Network (SDN). De kan hjælpe kunden gennem købet til at vise dem, hvad de har brug for for at beskytte deres aktiver, reducere omkostningerne og øge produktiviteten.