Sådan bliver du en Cisco Security Solutions og Design Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent CCDA-forudsætningen. CCDA er Cisco Certified Design Associate. Det er grundlaget for netværksdesign. Oplysninger om denne certificering findes på Cisco-webstedet.

2.

Bestem, hvordan du forbereder dig på kurset. Der er mange online klasser samt traditionelle klasser. Disse klasser er meget intensive og dækker det meste af materialet, der kommer på eksamen.

3.

Undersøg 640 642-565 SSSE Security Solutions for Systems Engineers Exam. Brug oplysningerne fra din klasse og studieguiderne online. Emner vil omfatte Cisco Security Appliance (ASA), Security Management, IDS / IPS, VPN, CS-MARS, PIX Firewall og NAC Appliance.

4.

Tilmeld til eksamen. Cisco partnere med Pearson Vue til test og certificering. Se deres hjemmeside til eksamenstider, steder og gebyrer.

5.

Tag eksamen. Det er 75 minutter og består af 70 spørgsmål. Vær forberedt på at tage eksamen, når du ankommer.

6.

Fortæl din arbejdsgiver om, at du har bestået eksamen. Vær sikker på at inkludere den på dit CV.

Tips og advarsler

  • Cisco eksamener er meget intensive. Giv dig masser af tid til at forberede dig til eksamen.
  • Dette er en betalt eksamen. Hvis du skal genoptage testen, skal du betale gebyret igen. Sørg for, at du er klar til at gøre det godt første gang.
  • Når du leder efter skoler, skal du sikre dig, at de er certificerede. Der er en liste på Cisco-webstedet for certificerede skoler.
  • En Cisco Security Solutions og Design Specialist er en person, der kan vurdere kundernes behov, designe og sælge Cisco SDN (Self Defending Networks), der vil reducere omkostningerne, beskytte aktiver og forbedre produktiviteten. Det er en certificering designet til Channel partnere.