Sådan bliver du en Cisco VPN Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Erstat CCNA-forudsætningen. Dette er en certificering for den grundlæggende Cisco certificering. Det er en 3-årig certificering.

2.

Tilmeld dig en klasse. Der er virtuelle klasser samt traditionelle klasser til rådighed. Cisco hjemmeside liste kurser og studieguider. Vælg den mulighed der passer bedst til dig.

3.

Forbered dig på din første certificeringstest, 642-552 SND Securing Cisco Network Devices Exam. Dette er en 75 minutters eksamen. Det vil teste din viden om at sikre Cisco-routere, switche og tilhørende netværk.

4.

Gør dig klar til din anden eksamen, 642-511 CSVPN Cisco Secure Virtual Private Networks. Dette vil teste din evne til at beskrive, konfigurere, verificere og administrere Cisco VPN 3000 Concentrator, Cisco VPN Software Client og Cisco VPN 3002 Hardware Client-funktionssæt. Det er 75 minutter og har 55 til 60 spørgsmål.

5.

Tilmeld dig dine eksamener. Pearson Vue samarbejder med Cisco for at tilbyde certificering. Du kan se deres hjemmeside for at finde placering og registrere.

6.

Tag de nødvendige eksamener. Disse eksamener er meget vanskelige, så vær sikker på at du er forberedt.

7.

Informer din arbejdsgiver og potentielle arbejdsgivere om, at du er Cisco VPN Specialist-certificeret. Denne certificering kan hjælpe dig med at få det job eller forfremmelse.

Tips og advarsler

  • Der er mange klasser derude, der tilbydes at forberede dig til VPN Specialist certificering. Vær forberedt på en tung kursbelastning. Tag kun denne klasse, når du har tid til at studere, da det er meget intensivt.
  • Cisco-webstedet tilbyder studievejledninger. Brug dette til at sikre, at du har gennemgået alle de oplysninger, du vil være på prøve.
  • Vær forberedt på at tage eksamen. Hvis du skal tage det en anden gang, skal du betale gebyret igen.
  • En Cisco VPN Specialist er en person, der er Cisco-certificeret til at gennemføre sikkerhedsløsninger. Virtuelle private netværk er afhængige af at have nogen dygtig til at sikre og opretholde et sikkert netværk. Modtagelse af denne certificering kan øge dine jobfærdigheder eller yderligere dig i din nuværende position.