Sådan blokeres downloading af filer gennem Limewire ved hjælp af Linksys Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din LinkSys-router. Dette kan gøres fra enhver computer i huset. Denne artikel forudsætter, at du allerede har fået adgang til din router, og at instruktionerne til at gøre det ikke er nødvendige ...

2.

Gå til Avancerede konfigurationsindstillinger. Du kan blokere bestemte computere fra at få adgang til internettet samlet, eller du kan filtrere havne, samt mange andre sikkerhedsrestriktioner. Du kan filtrere (eller blokere) port 6346 for Limewire.

3.

Der er flere forskellige LinkSys routere på markedet. Du skal se modellen på din router og downloade den nyeste manual til den model du har. Her er et link til LinkSys hjemmeside, der lister alle deres routere. Når du er gået til dette websted, skal du finde router og adgangspunkter og vælge hvilken type router du har. Når du har indsnævret hvilken router du har, vil du se linket til brugervejledningen. Når du har fået manualen, skal du finde de avancerede indstillinger for at finde ud af den modelspecifikke måde at filtrere en port på.
http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L\_CASupport\_C1u0026amp;childpagename=US\%2FLayoutu0026amp;cid=1166859837314u0026amp;pagename=Linksys\%2FCommon\%2FVisitorWrapperu0026amp;lid=3731477881B01

Tips og advarsler

  • Du kan stoppe Limewire fra at dele filer ved at gå til Tools, Options, Sharing.
  • Løsningen på dette spørgsmål afhænger af, hvilken type situation du er i. Der er et par måder at ændre eller stoppe Limewire fra at downloade og uploade filer. Limewire bruger som standard port 6346. Du kan blokere (filtrere) den specifikke port på din Linksys-router. Men hvis Limewire-brugeren ændrer portnummeret i Limewire, stopper denne metode med at virke. En anden måde, du kan stoppe fildeling i Limewire, er at ændre indstillingerne i Limewire for at stoppe fildeling. Så er der den indlysende mulighed, du kan afinstallere programmet. Jeg vil dokumentere filtreringsprocessen på Linksys-router her og ændre Limewire-indstillingerne.