Sådan bruger du WiMax-teknologi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Surf nettet overalt ved hjælp af mobil WiMAX-teknologi. Mobil WiMAX kan håndtere mere datatrafik end mange nuværende netværk. WiMAX er billigere at bruge og mere bekvemt, da det tilbyder bredbåndsforbindelse, uanset hvor du er.

2.

Vælg WiMAX-telefoni over traditionens telefontjeneste. WiMAX-teknologien giver dig de samme funktioner som traditionel telefonservice til en brøkdel af prisen. Du kan endda oprette en separat faxlinje.

3.

Brug WiMAX-teknologien som et alternativ til nuværende internet- og kabel-tv-udbydere. WiMAX tilbyder bredbåndsinternet og kabel-tv-tjenester til landdistrikter, der ikke kan udnytte disse tjenester, fordi de er uden for rækkevidde. WiMAX-signaler er designet til at dække hele kvarterer og byer.

Verdensomspændende interoperabilitet til mikrobølgeadgang eller WiMAX er en avanceret telekommunikationsteknologi, der leverer trådløse data over lange afstande til en lang række anvendelser. Du kan bruge WiMAX-teknologi til alt fra at oprette et fast trådløst netværk i en kontorindstilling til højhastigheds-dataflyning ved hjælp af mobiltelefoner og andre WiMAX-enheder.