Sådan får du bedre rækkevidde fra dit trådløse trådløse netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forstå det citerede interval er maksimalt, ikke gennemsnitligt. Du vil næsten altid se lavere tal som det citerede interval.

Områdeseksempler:
En generel tommelfingerregel i hjemmenetværk siger, at protokoller 802.11b og 802.11g WAP'er (trådløse adgangspunkter) og routere understøtter en rækkevidde på op til 150 fod (46 m ) indendørs og 300 meter (92 m) udendørs.
En anden tommelfingerregel fastholder, at det effektive område på 802.11a er ca. en tredjedel af 802.11b / g.
Begge disse grove estimater falder i den høje ende af, hvad der ses i praksis.

Obstruktioner i hjemmet som mursten og metalrammer eller sidespor kan i høj grad reducere rækkevidden af ​​en Wi-Fi LAN.
802.11a er mest modtagelige for obstruktioner. Interferens fra mikrobølgeovne og andet udstyr har også indflydelse. 802.11b og 802.11g er begge modtagelige for disse. Selvfølgelig kan du udvide et Wi-Fi LAN s rækkevidde ved at sammenkæde flere trådløse adgangspunkter eller routere.

2.

Invester i den nyeste standard for WIFI Wireless.

802.11N leverer 14x hastigheden på 802.11G u0026 amp; 6X rækken af ​​.11G.
I den virkelige verden bringer dette talene til meget optimistiske muligheder.
Hvis et rigtigt verdensområde for den gamle 802.11G giver 30 fod gennem murvægge og gulve, kunne brugeren se op til 180 fods rækkevidde. (30x6 = 180) I den virkelige verden skal vi forvente halv og håber på mere. (30x3 = 90) Så det betyder en rækkevidde på 100 fod gennem flere vægge og gulve skal let kunne opnås. Det er derfor, at WIFI-numre sjældent er bange om. Udvalget af succes er over hele linjen og afhænger i høj grad af placeringen af ​​WIFI-komponenter. Uden tvivl gør intervallet 802.11N, gør WIFI mere praktisk end nogensinde før. Selv patio og udendørs brug skal være gennemførlige.

3.

Opgrader andet udstyr, der kan forstyrre WIFI-netværk.
Med eksplosionen af ​​WIFI-netværk bygger andre teknologier Produkter, der ikke vil blande dig så meget med dit WIFI-netværk.

4.

Når du opsætter udstyr, skal du huske, at vinklen øger den opfattede tykkelse af væg og gulve. />

* En 2 graders vinkel gennem et gulv gør gulvet til at være 42 fod tykt.
* Du kan tilføje forlængere til det trådløse netværk. Dette øger signalstyrken og rækkevidden.

5.

* Placering er afgørende for succes når det kommer til trådløse netværk. Du vil holde alle netværksenheder væk fra strømkabler, 2,4ghz trådløse telefoner og mikrobølger. ville være klogt at overveje at opgradere trådløse telefoner til den nye DECT-teknologi for at undgå interferens.

* Hold dine WIFI-produkter væk (mindst 3-6 fod) fra elektriske enheder, der genererer RF-støj, som mikrobølger, Overvåge s, elmotorer og UPS-enheder.

* I et meget stort hus eller bygning kan installatøren tilføje en kabelforbindelse mellem 2 eller flere trådløse hubs (eller adgangspunkter). En ovenpå en nedenunder. Denne proces skaber et meget bredere udvalg af adgangspunkter, der stadig er trådløse til slutbrugeren. Nu kan en bærbar computer bevæge sig gennem 3 niveauer af et hus, og da et signal falder, vil forbindelsen hente på det næste adgangspunkt, der er fastkoblet til den primære router.

WIFI ser attraktivt ud på hylden, men hvor godt virker det i det virkelige liv?
Denne artikel hjælper dig med at overvinde de fælles faldgruber i trådløse netværk og give dig en ide om, hvad du kan forvente af dit trådløse netværk.