Sådan får du bredbåndsadgang på en bærbar computer, mens du kører

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et mobilt bredbåndskort, også kendt som et luftkort. Du kan få en fra enten Sprint eller Verizon. Nogle gange kan du finde en kampagne, hvor de giver dig kortet gratis som en tilmeldingsbonus for deres forbindelsestjenester. Kortet passer ind i PCMCIA-slot på din computer, og når det er aktiveret, forbliver det på og opretholdes en internetforbindelse, så længe du ønsker det.

2.

Registrer den nye mobil bredbåndskort med en tjenesteudbyder for at få kontoen aktiveret. Dette sandsynligvis vil blive gennemført i butikken på købstidspunktet. Kortet bruger et mobiltelefonsignal og vil blive tildelt et bestemt mobiltelefonnummer, selv om det ikke bruges til telefonopkald, men blot som et modem til internetadgang.

3.

Surf på nettet når som helst og hvor som helst. Der er mange fordele ved at have et mobilt bredbåndskort. Du kan næsten altid komme online og holde dig ajour og nuværende, dag eller nat uden at skulle stoppe ved Starbucks eller nogle forhåbentlig venlige hotellobby.

Mange ønsker, at de kunne få adgang til internettet, sende og modtage e-mail og lave andre onlineaktiviteter, mens de bruger en bærbar computer fra deres bil. Med bredbåndstilgang er deres ønske trådt i opfyldelse. Det er tilgængeligt, hvor der er mobil dækning.