Sådan finder du gratis trådløse netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag din bærbare computer sammen til dine yndlingssteder som parker, boghandlere og caféer for at se om der er et trådløst netværk, du kan oprette forbindelse til.

2. < / p>

Find steder, der har gratis trådløs adgang til kunderne. Websites som wififreespot.com eller wireless.org.au angiver disse placeringer efter stat, område eller firma.

3.

Spørg din lokale regering om at opbygge og vedligeholde et gratis trådløst netværk for en del af eller hele den by eller amt du bor i. Mange byer tilbyder gratis trådløst i deres downtownområder til brug for forretningsfolk i området. Se også besøgscentre i din by.

4.

Start dit eget fællesskabsnetværk ved at komme sammen med naboer, der også vil have et gratis trådløst netværk. Du kan måske opleve, at de er villige til at bidrage med midler til at opbygge et netværk, der ikke kun kan bruges af naboskabsgruppen, men af ​​alle i nærheden. Freenetworks.org har information om, hvordan man opbygger et naboskabsnetværk.

Tips og advarsler

  • Wardriving er en øvelse at køre rundt på udkig efter steder, hvor man kan få adgang til et trådløst netværk. Piggybacking er tilslutningen til dette netværk uden at anmode om tilladelse fra ejeren. Selv om denne praksis er tvivlsom ud fra et juridisk synspunkt, kan du opleve, at nogle mennesker tillader eller endog opfordrer andre til at piggybacke på deres netværk.
  • En dag vil du være i stand til at tage din bærbare computer overalt og være sikker på at finde et trådløst netværk for at forbinde dig uanset hvor du er. Indtil da skal du finde ud af, hvor du kan gå for at finde en gratis trådløs netværk. Følgende trin hjælper dig med at opnå dette.