Sådan fjerner du blokering af hjemmesider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem hvilke blokerede websites du vil have adgang til.

2.

Vælg et websted, der indeholder et 'Unblock' -værktøj at hjælpe dig.

3.

Indtast webadressen i det relevante afsnit på hjemmesiden. Normalt vil der være en knap for at klikke på 'Unblock Me' - klik på den.

4.

Forsøg at få adgang til den blokerede hjemmeside. Hvis det af en eller anden grund ikke fungerede, kan du prøve et andet unblocking-websted.

5.

Ryd internethistorikken.

Tips og advarsler

  • Slet historien om de websteder, du har besøgt, ved at klikke på 'Værktøjer' øverst til højre på skærmen. Gå derefter til 'Internet Options' og under 'Browsing History' klik 'Delete'. Du kan derefter vælge hvilken information du vil slette. Dette vil gøre det sværere for nogen at se, hvilke 'blokerede' websteder du har besøgt.
  • For at slette alt bevis på hjemmesidens historie, s er nødvendigt for at redigere dit Windows-registreringsdatabase. Dette er en meget avanceret procedure, og anbefales ikke til brugeren uden avancerede færdigheder. For at redigere registreringsdatabasen i Windows skal brugeren på computeren have administratorrettigheder knyttet til login-id'et. Software kan også bruges til at fuldføre denne opgave.
  • Log altid af eller sluk computeren, når den er færdig. Husk, at internet- og netværksbrug ofte spores af administratorer. Gør ikke fejlen ved ikke at logge af en computer og derefter holdes ansvarlig for at nogen logger på et websted, der er forbudt af en administrator.
  • Bemærk, at din virksomhed eller skole kan spore, når du fjerner en blokeret hjemmeside Hvis det er muligt for dig at blive fanget gør dette, vil du måske afveje konsekvenserne, før du gør det.
  • Politiets afdelinger og føderale myndigheder sporer ulovlig internetbrug og vil anholde og retsforfølge enhver, der deltager i den aktivitet.
  • Mange skoler og virksomheder har sprukket ned på brugen af ​​internettet. Websteder, der er mærket som 'unødvendige', er ofte blokeret og utilgængelige af brugeren. Men det er meget nemt at ophæve et websted og genvinde adgang til det. Her er et par tips om, hvordan du gør det.