Sådan holder du dine bloglæseres læsning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hold din blog opdateret. Prøv at forpligte sig til en blogindgang dagligt eller hver anden dag. Hvis du ikke kan gøre det, skal du i det mindste prøve at blogge en gang om ugen. Ja, til tider kan du have en nødsituation, der ville holde dig væk fra dette engagement, men det er noget du kan forklare, når du vender tilbage, og jeg er sikker dine blog læsere vil forstå.

2.

Prooflæse dine blogindlæg, før de bliver levende. Dårlig stavemåde og grammatik vil få dine bloglæser til at forlade.

3.

Når du kan, kan du tilføje billeder for at gøre dit blogindlæg mere tiltrækkende for dine bloglæser. Der er mange hjemmesider, der giver dig mulighed for at bruge deres fotos gratis, men du skal kreditere dem.

4.

Bliv ved emne. Hvis bloggen din f.eks. Er golfrelateret, skal du ikke blogge om basketball. Din blog læsere kom til din blog for at læse om golf, ikke basketball.

5.

Interagere med dine blog-læsere. Hvis en af ​​dine læsere forlader en kommentar, skal du svare på deres kommentar.

6.

Mange bloggere forsøger nu at tjene penge på deres blogs ved at tilføje Adsense til deres sidebjælker , og nogle endda deltager i løn pr. indlæg. Det er fint, bare lad hele bloggen være et reklamebillede ved at udfylde det med betaling pr. postannoncer. Hvis du også deltager i pay-per-post-annoncer, skal du holde betalingen pr. Postannoncer relateret til det emne, du blogger om.

7. Ikke være uhøfligt at blogge læsere, der efterlader kommentarer med tilbagemelding eller forslag. Hvis de 'er uhøflige til dig først, så er det forståeligt, men hvis de siger det på en god måde, tak dem for at pege på fejlen til dig, og prøv derefter at rette op på det og husk det for fremtidige blogindlæg. Kritikken gør os alligevel bedre til det, vi gør, rigtigt?

Jeg håber mit råd hjælper dig med at holde dine bloglæserne kommet tilbage til mere i stedet for at klikke -udgå fra din blog for evigt. Glad blogging!

Tillykke! Du har lavet en blog, men nu skal du holde dine blog læsere læse. 'Hvordan gør jeg det?' Spørger du. Fortsæt læsning, og jeg vil afsløre svarene i dig i syv enkle trin.