Sådan indsamles flere konti i en universel Mozilla

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din email og tjek 'Brug global indbakke (Gem post i lokale mapper)', når du tilføjer konti til en Mozilla. Kopier eventuelle meddelelser fra deres individuelle mapper til de tilsvarende lokale mapper.

2.

Vælg 'Værktøjer' og 'Konti' i rullemenuen.

3.

Gå til 'Serverindstilling' for hver konto, du vil sætte i en global indbakke, og klik på 'Avanceret'.

4.

Vælg ' Global Inbox ', når du henter mail til serveren og bruger mappen til ny mail.

5.

Overvej at købe en Mozilla Preference Knife. Dette er en lille samling af Mozilla-hjælpeprogrammer, der kan bruges til at tilpasse Mozilla-indstillinger og forbedre den samlede ydeevne. Dette værktøj kan hentes fra internettet.

6.

Deltag i et diskussionsforum for at stille spørgsmål om brugen og vedligeholdelsen af ​​dine Mozilla-konti. Dette er et godt forum for at få hjælp fra andre og eksperter i at bruge en Mozilla.

Tips og advarsler

  • Microsoft Outlook og andre sammenlignelige systemer tilbyder rådgivning om at bruge en Mozilla i deres hjælpsektioner. Søg en hjælp til at lære mere om brugen af ​​disse mailmapper for at se, om en Mozilla passer til dig.
  • Mozilla Thunderbird er et e-mail-styringsværktøj, der giver dig mulighed for at gemme alle dine e-mails i en universel e-mail-mappe i stedet for i separate udkast, indbakke, udbakke og sendte mapper. Afhængigt af din personlige ledelsesstil kan det være en god mulighed at sætte konti i en Mozilla.