Sådan installeres Hamachi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til webstedet 'LogMeIn Hamachi' eller en anden downloadwebsted, f.eks. 'filehippo.com' eller 'vpntools.com' for at installere Hamachi. Find og vælg den Hamachi-downloadbare fil, og kør den derefter. Afstå fra at køre den automatisk, så du kan køre den som en tjeneste senere.

2.

Genstart computeren, efter du har installeret Hamachi-programmet. Åbn Hamachi fra den nye genvej, når din computer har genstartet og følg instruktionerne for opsætning af en ny konto.

3.

Ved at du skal vælge et kaldenavn, og du vil derefter modtage en speciel 5. XXX IP-adresse via Hamachi-serveren. Følg denne samme procedure (på samme tid hvis det er muligt) for hver computer, du vil have på det private netværk. Skyd for at få IP-adresser, der er tætte og lignende.

4.

Opret et nyt netværk og vælg et netnavn og et kodeord. Sørg for at du kommer op med et sikkert kodeord eller besøge et website for adgangskodegeneratorer, som f.eks. 'Perfekte adgangskoder' for at få en sikker adgangskode.

5.

Installer Hamachi på hver computer i dit private netværk, og klik derefter på knappen 'Tilmeld eksisterende netværk' for hver computer. Indtast dit netnavn og din adgangskode, og vælg 'Tilmeld'. Se, at en computer har forbindelse til andre computere på netværket, når en grøn prik vises af hver af dem på netværkslisten.

Tips og advarsler

  • Indse, at du skal bruge tildelte IP-adresser for at få adgang til enkelte computere.
  • Hamachi forbinder computere fra forskellige steder via internettet og giver brugerne mulighed for at dele et netværk, der er krypteret og privat. Et brugervenligt og sikkert program har Hamachi få begrænsninger. Få nem adgang til delte mapper, lav fjernforbindelser, herunder netværksspil og brug fjernbetjening / VNC-typer af programmer til at styre forskellige maskiner. Installer Hamachi for at oprette dit eget private netværk gratis. Læs videre for at lære mere.