Sådan køber du Punch Down Tools

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find slagværktøjer, der varierer i pris. Køb punch down værktøjer fra under $10 til over $100. Betal så lidt som $1,99 for et slagværktøj, men sørg for, at det vil gøre jobbet nøjagtigt. Vide, at det er nemt at beskadige eller ødelægge ledninger med et ineffektivt stanseværktøj eller et andet værktøj, der ikke er designet til jobbet. Få en liste over steder, hvor du kan købe stansværktøjer fra websites, såsom 'shop.com' eller 'Yahoo! Indkøb. '

Køb engangsbøsningsværktøjer eller få punchværktøjer, der er inkluderet i komplette professionelle netværkssæt. Køb stansværktøjer, der kan disponeres via online-butikker, såsom' CableMaster . 'Procure et komplet professionelt kit, som indeholder mindst et slag ned værktøj i onlinebutikker som' Action Electronics. '

3.

Shop for stanseværktøjer på lokal hardware eller hjem forbedring butikker, såsom 'Home Depot.' Opdag, at mange sådanne butikker også tilbyde online shopping og bestilling. Realisere, at nogle af deres produkter, der tilbydes online, muligvis ikke er tilgængelige hos de samme lokale butikker.

4. < / p>

Find brugte professionelle stanseværktøjer og relaterede værktøjer på auktionssites, som f.eks. 'eBay'. Se under kategorien 'Telecom-tools'. Vet at nogle af det auktionsudstyr er kvalitetsvarer, da det bruges professionelt kommunikations- eller netværksudstyr. Køb stanseværktøjer, der bruges til så lavt som 1,29 dollar. Sørg for, at værktøjet stadig fungerer godt ition. Husk, at du typisk skal betale forsendelsesomkostninger.

For små ledninger eller netværksprojekter har du vundet 'nødvendigvis brug af værktøj til stansning (eller stanseværktøjer). Men for større gør-det-selv (DIY) projekter, der omfatter installation af et panel eller en kasse til ledninger, skal du sandsynligvis have en professionelt installerede computernetværk og audio / visuelle studioer kræver et sådant centraliseret ledningspanel eller en boks. Ved, hvor man kan købe slagredskaber til dit næste store DIY-projekt.