Sådan køber du en Wi-Fi Signal Locator

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se efter en Wi-Fi-signal locator i en butik, der sælger computere. Circuit City og Best Buy er to forhandlere, der har disse enheder på lager.

2.

Vælg signal locator online. Hvis du ikke kan finde en signal locator, som du kan lide i butikker, gennemse webshop. Dell og Think Geek bærer begge produkter.

3.

Find en meget lille model. Du ønsker ikke at bære en stor enhed med dig. Ideelt set bør signallederen være i stand til at blive knyttet til dit nøglering.

4.

Få en nem at bruge Wi-Fi signal locator.Nogle mærker virker øjeblikkeligt og kræver ikke en opstartsproces.De har barer på LCD-skærmen, der fortæller styrken af ​​Wi-Fi-signalet.

5. < / p>

Vælg en type, der har evnen til at fjerne falske aflæsninger fra andre elektroniske enheder. Mobile Edge Wi-Fi Signal Locator giver ikke aflæsninger fra signaler modtaget fra mikrobølger og mobiltelefoner.

Tips og advarsler

  • De fleste Wi-Fi-signal locators har mulighed for at finde et 802.11b eller G-netværk inden for 300 fod eller mindre af enheden.
  • < li> Wi-Fi-signal locators har for øjeblikket ikke evnen til at skelne mellem åbne netværk og adgangskodebeskyttede netværk. Wi-Fi er den nyeste og mest populære teknologi, der udnyttes af computerbrugere. Du kan tage din bærbare eller bærbare elektroniske enhed overalt og få øjeblikkelig forbindelse. For at finde Wi-Fi hotspots kan du bruge en Wi-Fi signal locator.