Sådan køber du en ZigBee-kompatibel transceiver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se efter udtrykket 'ZigBee Compliant', når du er klar til at købe en ZigBee-kompatibel transceiver. Alle produkter skal gennemgå en streng test- og applikationsproces for at blive mærket ' ZigBee-kompatibel. '

Besøg California Eastern Laboratories online for mange ZigBee-kompatible transceivere. Disse transceivere annonceres til rimelige priser og er mærket' ZigBee Compliant. '

3.

Log på ZigBee-webstedet og klik på 'Certified Products' for en liste over producenter og de produkter, de laver, der er ZigBee-kompatible.

4. < / p>

Se Texas Instruments hjemmeside for ZigBee-kompatible transceivere. Texas Instruments er certificeret af ZigBee og producerer mange ZigBee-kompatible produkter.

5.

Gå til Airbee Trådløs hjemmeside, hvor de tilbyder ZigBee-kompatible produkter, herunder transceivere. Airbee Wireless er certificeret af ZigBee.

6.

Se Aerocomm.com for ZigBee-kompatible transceivere. Udfyld ' Request a Quote 'formular, og de vil komme tilbage til dig om prisen og tilgængeligheden af ​​din transceiver.

7.

Slet ved Wirelessdesignonline.com og se om de ZigBee-kompatible transceivere. Du kan søge efter transceivere i øverste venstre hjørne af siden. Se i beskrivelsen af ​​produktet for udtrykket 'ZigBee Compliant.'

Tips og advarsler

  • Kontroller, at transceiveren er ZigBee-kompatibel ved at sørge for at Pakken er mærket 'ZigBee Compliant' eller ved at kontakte ZigBee direkte.
  • Produkter, der er ZigBee-kompatible, garanteres at være af høj kvalitet. For at kunne vise dette udtryk 'ZigBee Compliant' er virksomheder forpligtet til at indsende og lægge deres produkter gennem streng testning.