Sådan køber du en retina biometrisk scanner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter forhandlere på internettet. Eyedentify indarbejdet har været den førende producent af retinale scannere siden 1976, men de gør brug af forhandlere til at forhandle deres produkter.

2.

Spørg forhandleren om abonnementsomkostninger og antallet af aktiver det abonnementspakke, du bestiller, tillader det. Det er vigtigt at regne med disse løbende omkostninger ved valg af din biometriske scanner.

3.

Kontroller belysningen i det område, du vil have din scanner installeret som meget lys eller inkonsekvent belysning kan kaste en retinal scanner af.

Tips og advarsler

  • Biometriske retinalscannere er meget dyre, og de fleste har abonnementsomkostninger, så forvent at bruge meget på at få En af disse avancerede sikkerhedsenheder.
  • Katarakter, glaukom og andre degenerative okulære lidelser kan forårsage problemer for retinalscannere.
  • Evalueringsscanneren til eEye Retina er beregnet til at blive brugt sammen med kun virksomhedens netværk. Køb eller evaluering af dette produkt kræver en virksomheds e-mail-adresse og er ikke beregnet til privat eller studerendes brug.
  • Biometriske retinalscannere er meget invasive. De arbejder ved at skyde infrarødt lys direkte ind i dit øje. Forskere er uenige om den eventuelle nøjagtige skade, der kan opstå med gentagen brug.
  • Retinal scannere bruges til avancerede sikkerhedsapplikationer. De projicerer en lavintensiv laser over øjet og scanner mønsteret af blodkarrene på nethinden. Dette mønster er unikt og mere præcist end et fingeraftryk. Disse geniale scannere kan kun være den ting at sikre en vigtig computer eller dør. Her er et par tips til at hjælpe dig med at købe en retinal biometrisk scanner.