Sådan køber du et Check Point Safe Wireless Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sammenlign priser på lignende produkter og afgøre, om behov dækker omkostningerne. Check Point-enheden er unik i det løser to udfordringer med dens firewall-kapacitet og VPN (Virtual Private Network). En sammenligning kan afsløre at to produkter er nødvendige for at skabe de samme mål som Check Point-produktet.

2.

Bestem antallet af brugere, der skal understøttes. Denne særlige enhed understøtter op til 100 brugere. Det er virkelig designet til mindre virksomheder. Virksomheder med mere end 100 brugere eller virksomheder midt i stor vækst skal undersøge andre produkter.

3.

Find ud af, hvilken båndbredde der er behov for. Disse bestemte enheder understøtter en gennemgang på 100 Mbps. Virksomheder med VPN-brugere, der vil få adgang til store grafiske dokumenter, vil gerne undersøge potentiel dataoverførsel i spidsbelastningstider.

4.

Få adgang til enheden via Check Point-partnere. Find Checkpoint.com og få adgang til deres 'Sådan køber' side. Vælg Check Point-partnere efter land, industri eller distributører versus forhandlere. Filter ned til de specifikke virksomheds behov og find den nærmeste Check Point forhandler.

Små virksomheder kæmper hele tiden for at finde effektive it-løsninger, der faktisk holder op med den nuværende teknologi. Internettet giver så meget adgang, der kan hjælpe en virksomhed og så mange farer, der kan ødelægge det. Virksomheden skal også konkurrere med virksomheder, der gør det muligt for deres arbejdstagere at få adgang til virksomhedens information på en sikker og sikker måde. Check Point Safe @ Office 500 Wireless UTM er en løsning på begge problemer.