Sådan opbygger du et WiMax-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Planlæg dit RF-syn grundigt, da der kan være visse problemer med forstyrrelser, som du skal planlægge og klare på forhånd.

2. < / p>

Bestem hvilken slags netværk, du vil bygge, fast eller mobil. Overvej dine markedsmål og andre forretningsbehov inden du træffer denne beslutning.

3.

Vælg hvilket WiMax-system passer til din virksomhed. I øjeblikket er der to valg: 802.16-2004 WiMax med 3,5 GHz og 5,8 GHz-bånd eller 802.16e WiMax med 2,3 GHz og 2,5 GHz-bånd.

4. < Køb dit WiMax-system fra et pålideligt firma som Intel. Besøg deres hjemmeside for de nyeste oplysninger om fordelene ved WiMax-systemet, produkter og tjenester.

5.

p> Sørg for, at din installatør opretter overlejringsnetværk med dual-mode-basestationer og -enheder. Dette vil hjælpe dig med at begrænse din tid.

6.

Overvej at blive certificeret i WiMax installation . Uddannelsesprogrammer tilbyder kurser til design, vedligeholdelse og konfiguration af WiMax-netværk.

7.

Brug en optimeringstjekliste for at sikre, at systemet fungerer optimalt.

Tips og advarsler

  • Installation og vedligeholdelse af et WiMax-netværk skal udføres af en professionel.
  • WiMax står for verdensomspændende interoperabilitet for mikrobølgeadgang. WiMax er designet til trådløs adgang til bredbånd. Det er et fast bredbånd og har en basestation tilsluttet offentlige netværk, herunder internettet. Selv om WiMax har været tilgængeligt internationalt i flere år, er det forholdsvis nyt for USA.