Sådan opbygger du et ZigBee-Style netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Deltag i ZigBee Alliance-netværket ved at udfylde medlemskabsaftalen. Du skal derefter betale medlemsafgiften. Når dette er gjort, kan du ansøge om at blive certificeret.

2.

Indsend dit produkt til en af ​​testudbyderne udpeget af ZigBee. De vil sikre, at dit produkt opfylder ZigBee-kravene, og at produkterne er berettiget til at være en del af ZigBee-stilnetværket. Du vil modtage en pass eller en fejlmeddelelse, efter at den er indsendt.

3.

Giv det udfyldte papirarbejde til certificeringsorganet. Dette omfatter ansøgningsskema og certificering af overensstemmelse. ZigBee-ledelsen vil gennemgå dit papirarbejde, sørge for at dine gebyrer betales og godkende dit medlemskab.

4.

Modtag meddelelse om passet eller fejl i dit produkt. Hvis du har bestået, og dit papirarbejde er blevet modtaget og gennemført korrekt, vil du modtage et certifikat og dit produkt vil blive registreret. Hvis du fejler, kan du foretage de nødvendige rettelser og genanvendes.

5.

Anvend ZigBee-logoet på dine produkter, efter at de er fuldt certificeret. Denne certificering sikrer, at dine produkter overholder ZigBee-standarderne. Kunder kan købe ZigBee-certificerede produkter og ved, at de får den kvalitet, de er lovet.

For at være en del af ZigBee-stilnetværket skal dine produkter være i overensstemmelse med ZigBee-standarderne. De skal bygges på en ZigBee-kompatibel platform, så certificeret, før de kan bære ZigBee-logoet.