Sådan opretter du din egen Yahoo! 360 Blog på internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug din computer og internettet til at finde Yahoo! 360 Blog-websted på webadressen: http://360.yahoo.com/login.html
Tryk derefter på u0026 quot; Kom i gang u0026 quot; knappen i højre kolonne af 'Opret dit sted på Yahoo! 360 ° u0026 quot; side.

2.

Indtast dit Yahoo ID og kodeord, hvis du bliver bedt om at logge ind. Hvis du ikke har registreret dig for Yahoo, skal du klikke på u0026 quot; Tilmeld u0026 quot; hyperlink og følg alle instruktioner og log derefter ind.

3.

Se nogle af de interessante blogsider i bunden af ​​Yahoo! 360 Hjemmeside (til design ideer). Tryk derefter på u0026 quot; Start min side u0026 quot; knappen.

Komplet 'Trin 1' på denne side ved at oprette dit kaldenavn, og tryk derefter på u0026 quot; Fortsæt u0026 quot; knap. Næste komplette 'Trin 2' ved at tjekke og vælge en baggrund for din blog, og tryk derefter på 'Fortsæt'. Indtast endelig dine interesser og favoritter for at afslutte 'Trin 3' og tryk på 'Afslut u0026 quot; knappen.

5.

Tilføj din profil, dine fotos, et yndlingsord, dine grupper og dine RSS-feeds. Send derefter invitationer til dine venner og (åh ja) glem ikke at starte din blog.

6. Din blog kan handle om hvad du vil have det, og det kan skrives, men du vil skrive det. Så design, opret og nyd. Og have det sjovt at kommunikere med hele den brede verden!

Tips og advarsler

  • Du kan også tilføje en medieafspiller og vælge din yndlingsmusik til din blogside.
  • Invitationer fra både dig og dig kan accepteres eller nægtes.
  • Er der en ide om at du er begejstret for og vil diskutere med venner? Vil du dele nye billeder med familiemedlemmer? Er der en nyheds begivenhed eller tv-show, du vil chatte med andre mennesker rundt om i verden? Så er en blog det, du har brug for! Og her er de enkle trin til at lave din egen Yahoo! 360 Blog.