Sådan opretter du forbindelse til internettet fra hvor som helst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem hvilken type enhed du vil bruge til at oprette forbindelse til internettet. Dine bedste valg til websurfing på farten koges ned til web-aktiveret cellefonesse, UMPC'er (ultra Mobil pc'er) eller bærbare computere.

Se efter en smart telefon, hvis du foretrækker at oprette forbindelse til internettet via mobiltelefon. Disse kan være pricier end almindelige web-aktiverede telefoner, men gør det til en meget bedre web-browsing oplevelse. Søg efter modeller, der kan åbne populære applikationer som Word, Excel og PDF-filer. QWERTY-tastaturer er gode, især hvis du planlægger at lave en masse email.

p> 3.

Tjek nogle af UMPCS på markedet. UMPCS er ultra-mobile, lette, små tablet pc'er med tastaturer på skærmen. UMPC'en vænner dig ikke; mest vejer mindre end 2 pund. Du kan betjene en ved at trykke på berøringsskærmen med dine fingre eller en stylus.

4.

Overvej den bærbare computer. Du kan få en ultraportabel model, der vejer så lidt som 2 eller 3 pund. Ultraportables (også kendt som subnotebooks) bliver billigere og mere funktionsfyldte. Du kan nu oprette forbindelse til internettet via en mobiltelefonvirksomheds dataplan ved hjælp af enten en web-aktiveret mobiltelefon og et datakabel eller Bluetooth-enhed (hvis både computer og telefon er Bluetooth-aktiveret) eller et usb- eller kortmodem.

Tips og advarsler

  • Hvis din bærbare computer ikke tilbyder Bluetooth-tilslutning, kan du købe en Bluetooth-adapter, som vil forbinde til en USB-port
  • Døde pletter eksisterer, uanset hvor du befinder dig, så tjek dit områdes tilslutning, før du sænker mange penge i disse gadgets.
  • Hvis du overvejer at købe en smartphone, UMPC eller ultraportable, skal du først teste den se om du kan klare at skrive på de små små nøgler og se hvordan det reagerer på at trykke på skærmen.
  • Hvis du planlægger at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en mobiltelefon eller usb eller kortmdoem, skal du få din celle carrier 's' alt-du-kan-spise 'dataplan, så du er ikke overrasket over store regninger i brug af minutter
  • For mange af os er internettet blevet en slags hjælpehjerne. Vi behøver ikke at huske alt, da vi kun kan google det. Men det er blevet så mange af os, vi ved ikke, hvordan vi kommer forbi, når vi er væk fra vores internetforbindelse. Vi føler sig afskåret og lidt tabt. Heldigvis kan du finde en måde at tage den forbindelse med dig, uanset hvor du er.