Sådan vælger du en SSL-udbyder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem den type certifikat, du vil have. Hvis du sikrer din hjemmeside med det formål at indsamle kreditkortoplysninger via internettet, skal du sikre brugerne, at deres data er sikre.

2.

Kontroller typen af ​​certifikater, virksomheden tilbyder, og vælg den, der passer til dine behov. Afhængigt af det købte certifikat vil du være i stand til at sikre e-mail, elektroniske handelswebsteder, internetadgangshjemmesider og internt personaleintranet.

3.

Gennemgå virksomhedens historie. Virksomheder indbefatter typisk deres industri og typisk kunder for at give en ide om deres omdømme i branchen.

4.

Læs supportdokumentationen for at bestemme niveauet for kundesupport, som du kan forvente.

5.

Bekræft, at ansvarspolitikken og erklæringen sikrer, at ansvaret for eventuelle overtrædelser klart defineres.

6.

Køb en prøveversion og installer den. Valider deres installationsinstruktioner og test.

7.

Sørg for, at du har et registreret domænenavn for internet-servere. Når dette er gjort, vil du kunne købe den fulde version af certifikatet.

Tips og advarsler

  • Det vigtigste element i en SSL-udbyder er deres levedygtighed og evne til at yde service i hele kontraktperioden. Den billigste løsning er muligvis ikke den bedste løsning.
  • En SSL (Secure Socket Layer) udbyder er et firma, der udsteder digitale sikkerhedscertifikater. Selskabets rolle er at fungere som en tredjepart, der er ansvarlig for at kontrollere, at certifikater fra sikrede websteder er gyldige. Certifikater bruges til at øge sikkerhedsniveauet på internettet ved at bruge en tredjepart for at kontrollere, at hver part i transaktionen er virkelig, som de hævder at være.