Sådan bliver du en CCDA

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ved at CCDA er først på linje for Cisco Certified Design Professional-certificeringen. At indse, at CCDA-kandidater tidligere var forpligtet til at færdiggøre CCNA-træning og certificering først. Nu er CCNA'en ikke obligatorisk for denne serie, men grundlæggende LAN og WAN-forståelse og -evner forventes.

2.

Lær Cisco-netværkskompetencer med CCDA-træning. Cisco-webstedet. Se forskellige krav til certificeringsserier og hvordan de 'er alle relaterede. Oplev færdigheder, der er nødvendige for at blive en CCDA. Find Cisco-godkendte træningsfaciliteter og skoler i din region med linket 'Deltagelse i programmet'.

3.

Søg efter en skole eller facilitet, der tilbyder Cisco-uddannelser og -kurser. Selv om mange fællesskabskollegier tilbyder Cisco-netværkskurser, kan de ikke tilbyde certificeringskurser på højere niveau.

4.

Bemærk, at mange private uddannelsesfaciliteter tilbyder alle niveauer af Cisco Networking Certification Course Work . Du kan finde kursusudlevering i et online- eller forelæsningsformat. Sammenlign uddannelsespriser og sørg for, at kurser er godkendt af Cisco, før du tilmelder dig.

5.

Realiser typisk offentlig Cisco certifikatuddannelse kræver hurtig, progressiv og vellykket gennemførelse af koncentreret kursusarbejde. Forbered dig på omkostningerne ved at tage flere kurser for at fuldføre certificeringer og separate testafgifter.

6.

Vælg uafhængig læring for at spare penge. Intensive undersøgelser, forståelse og memorisering er nødvendige. Certifikatprøveresultater skal være høje for at kunne bestå og opnå certificering.

7.

Udfør 'Designing for Cisco Internetwork Solutions (DESGN)' træning for at teste og blive en CCDA . Typisk kursusplaner dækker Cisco godkendt CCDA materiale. Find programmer undervist af certificerede instruktører, der omfatter introduktionen af ​​Cisco-netværksdesign og grundlæggende netværkskendskab.

8.

Udforsk kursusoplysninger før du tilmelder dig et Cisco certificeringsprogram og sørg for at skolen eller træning facilitet er Cisco godkendt. Bliv en CCDA, når du har behersket læseplanen og afsluttet certificeringstest. Pass på 640-863 DESGN påkrævet eksamen.

Tips og advarsler

  • Know at CCENT tilbydes og anbefales at prep networking begyndere til CCNA kursusarbejde, hvis du vælger at blive en CCNA, før du bliver en CCDA kandidat.
  • Se efter det officielle 'Cisco Systems' ikon for godkendte Cisco træningsfaciliteter og skoler .
  • Realisere online kursusundervisning og uafhængig undersøgelse mangler nødvendig praktisk erfaring og træning.
  • Værdier til dit CV med professionel netværkscertificering. Prospektive arbejdsgivere vil se, at du har fået vigtig teknisk knowhow og vil sandsynligvis afslutte ethvert projekt. Cisco netværkscertificering er nøglen til at omfavne dagens web 2.0 teknologier og -formater. Bliv en CCDA, eller Cisco Certified Design Associate, og nyt det menneskelige netværk.