Sådan bliver du en CCDP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skelne mellem CCDA (eller Cisco Certified Design Associate) og CCDP (eller Cisco Certified Design Professional). Realisere en CCDP kandidat skal først færdiggøre ikke kun CCDA uddannelse og bestå certificering test, men også CCNA uddannelse og certificering. Bliv en CCDP og lær avancerede intelligente netværksdesign principper og begreber efter at have kendskab til grundlæggende Cisco netværk design med CCDA uddannelse. Ved at CCDP-sporet er en af ​​de 5 professionelle sporserier. Find Cisco-godkendte træningsfaciliteter og skoler i din region med linket 'Deltagelse i programmet', hvis du har afsluttet CCDA-uddannelse i en anden by eller stat eller ønsker at skifte skole, hvor du er.

3. < / p>

Selvom mange lokale kollegier kan tilbyde Cisco-netværkskurser, kan de ikke tilbyde certificeringskurser på højere niveau. Find private uddannelsesfaciliteter og onlinekurser, der tilbyder højere niveau Cisco-netværkskompetencegivning. Sammenlign kurser og omkostninger.

>

4.

Kendskab til, at Cisco netværk certificering uddannelse er intensiv og hård, du ved dette, hvis du allerede har gennemført krav til CCDA (og CCNA / CCENT). Forbered dig på det hurtige tempo, omkostninger og test.

5.

Lær om at diskutere, designe og skabe avancerede arkitekturer (herunder trådløse) til at blive en CCDP. Afslut 'Building Scalable Cisco Internetworks (BSCI)', 'Building Cisco Multilayer Switched Networks (BCMSN)' og 'Designing Cisco Network Service Architecture (ARCH)' træning for at teste for og blive en CCDP. Find programmer undervist af certificerede instruktører, der dækker dette Cisco-godkendte CCDP-læseplan.

6.

Undersøg kursusoplysninger inden du tilmelder dig et Cisco certificeringsprogram og tjek skolens eller træningsfaciliteten til sørg for, at det er godkendt af Cisco. Bliv en CCDP, når du har behersket læseplanen og afsluttet certificeringstestene. Pass på 642-901 BSCI, 642-812 BCMSN og 642-873 ARCH eller 642-871 ARCH krævede eksamener, eller send 642-892 Composite og 642 -871 ARCH krævede eksamener.

Tips og advarsler

  • Ved at CCENT nu tilbydes og anbefales at prep networking begyndere til CCNA kursusarbejde (gyldigt CCNA som samt CCDA-certificeringer er forudsætninger for CCDP).
  • Se efter det officielle 'Cisco Systems' -ikon for godkendte Cisco-uddannelsesfaciliteter og -skoler.
  • Realiser online kursusundervisning og uafhængig studielab nødvendig praktisk erfaring og træning.
  • Fremskynd din karriere ved at udvikle dine netværkskompetencer, der er lært, samtidig med at du får CCDA. Bliv en CCDP for at finjustere din viden og ekspertise inden for design af netværk og øge dit omdømme som netværksprofessionel. Master CCDP færdigheder og imponere arbejdsgivere, få beundring fra kolleger og tjene velfortjent respekt fra dine netværksteknologikammerater.