Sådan bliver du en CCENT

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bemærk, at selvom Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT) ikke er påkrævet, anbefales det, at læseplanen introducerer eleverne til CCNA-netværkskoncepter. Find skoler eller træningsfaciliteter i dit område, der tilbyder godkendte CCENT- og CCNA-kurser.

2.

Forskning de mange store fællesskabskollegier tilbyder Cisco netværkskurser. Bemærk, at undervisningsomkostningerne har tendens til at variere. Community college undervisning for Cisco klasser er normalt det samme som for almindelige klasser. Men videreuddannelse til Cisco på samme community college kan være tusindvis af dollars.

3.

Kom i kontakt med private uddannelsesfaciliteter (online og forelæsningsformater) for at finde ud af omkostninger til Cisco kurser. Off-campus træningsfaciliteter har også tendens til at være dyr. Sammenlign undervisningspriserne før du tilmelder dig Cisco-kurser.

4.

Tjek Cisco's websted for at opdage forskellige certifikater og spor tilgængelige. Se efter spor, du måske vil følge, og læg mærke til at blive en CCIE er ofte ekspertniveauet for dem med Cisco certifikater på professionelt niveau. Du kan finde alle Cisco-godkendte træningsfaciliteter eller -skoler i din region ved at klikke på linket 'Deltagelse i programmet.'

5.

Forbered dig selv. Cisco certificering kræver intensiv træning og succesfuld gennemførelse af flere kurser. Vær klar til en hurtig tidsplan med en masse studier og memorisering. test, der forbereder dig til den endelige certificeringstestning.

6.

Mester ugentlige aflæsninger, øvelser og laboratorium arbejder for at fuldføre træning / test. , lærebøger, laboratoriebøger og noter. Læg i praksis lært information i laboratorier for at opleve hands-on Cisco koncepter.

7.

Husk, at typiske officielle Cisco Academy-kurser kombinerer forelæsningsnotater, onlinemateriale, aflæsninger og praktisk laboratorieinstruktion for at opnå læringsmål. Komplet Cisco kurser gennem uafhængig undersøgelse. Du får ikke nødvendig praktisk træning og instruktion, medmindre online-skolen har et Cisco-lab tilgængeligt i nærheden af ​​dig.

Kontroller oplysninger, før du registrerer dig for Cisco-certificering og sørg for skolen eller træningsfaciliteten og instruktørerne er godkendt af Cisco. Bliv CCENT, efter at du har lært læseplanen og bestået en passende test.

9. facilitet og betale det nødvendige gebyr. Skelne mellem certifikater udstedt af din skole og officielle Cisco certifikater. Tag anbefalet træning, 'Sammenkoble Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1)' og videregive 640-822 ICND1 korrelerende eksamen for at blive en CCENT.

Tips og advarsler

  • Bemærk, at nogle gymnasier tilbyder Cisco-kurser og træning til børn.
  • Se efter det officielle 'Cisco Systems' -ikon for godkendte Cisco-uddannelsesfaciliteter og -skoler.
  • Til CCNA-certificering , skal du tage forskellige uddannelser og tests, som f.eks. 'Sammenkobling af Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1)' samt del 2 (ICND2) kurset eller 'Introduktion til Cisco Networking Technologies (INTRO).' 'Interconnecting Cisco Networking Devices (ICND)' er også en del af den anbefalede træning. Du skal overføre 640-802 CCNA eller 640-801 CCNA eksamenerne. Se Cisco-webstedet for flere testmuligheder.
  • Få re-certificeret hvert tredje år for de fleste Cisco-certifikater.
  • At opnå Web 2.0-færdigheder, som f.eks. At opnå Cisco-certificering, sætter dig i den hurtige bane mod succes og et netværksarbejde. CCENT begynder første fase i at opnå CCNA (Cisco Certified Network Associate) og forbereder dig til supportstillinger. Bliv CCENT (Cisco Certified Entry Networking Technician) på vej til CCNA og start en spændende karriere inden for netværk.