Sådan bliver du en CCIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Komplet CCNA-træning og -prøvning med succes (plus CCENT-kvalifikationen, hvis det er nødvendigt) og træne for at forstå netværksteknologier for serviceudbydere og blive en CCIP-kandidat.

2. < / p>

Læs Cisco-webstedet for at finde professionelle certificeringer som CCIP. Gå til 'Deltagelse i programmet' og find ud af, hvilke træningsfaciliteter eller skoler i nærheden du er Cisco godkendt. Hvis du for nylig har flyttet eller ønsker at finde et andet træningscenter, skal du vælge fra listen.

3.

Tjek med lokale kollegier for at finde ud af om tilbud på højere niveau Cisco netværkskurser. Har bedre chancer for at finde andre typer træningsfaciliteter og online-kurser, der er afledt af Cisco Network Certification Training. Udregne og kontrast kurser og omkostninger.

4.

Planlæg for CCIP-kurset ved at vide, at det kræver meget tid og forberedelse, og materialet er dækket, er lige så beskatende som CCNA-materiale. Kom i gear til mere intensiv træning, omkostninger og test.

5.

Få viden om IP QoSas samt IP routing, BGP plus MPLS. Bliv CCIP og opdag og tag teknologier i tjenesteudbyderfeltet. Lær af og udfyld følgende læseplan: Komposit 'Building Scalable Cisco Internetworks ( BSCI); '' Implementering af Cisco-servicekvalitet (QoS); '' Konfiguration af BGP på Cisco Routers (BGP); 'plus' Implementering af Cisc o MPLS (MPLS). '

6.

Sørg for, at programmerne undervises af certificerede instruktører og dækker Cisco-godkendte CCIP-læseplaner. Find ud af kursusoplysninger før du betaler for et Cisco certificeringsprogram og dobbeltkryds for at se om skolen eller træningsfaciliteterne er godkendt af Cisco.

Bliv CCIP, når du har succes beherske læseplanen og fuldført certificeringstestene. Bestå nødvendige eksamener: 642-901 BSCI eller 642-892 Composite / 642-642 QOS / 642-661 BGP / 642-611 MPLS eller 642-691 BGP + MPLS.

p>

Tips og advarsler

  • Ved at CCENT nu tilbydes og anbefales at prep networking begyndere til CCNA kursusarbejde (en gyldig CCNA certificering er forudsætningen for CCIP).
  • Se efter det officielle 'Cisco Systems' -ikon for godkendte Cisco-uddannelsesfaciliteter og -skoler.
  • Bemærk at online kurser og uafhængig undersøgelse mangler vigtig praktisk erfaring og træning.
  • Cisco Certified Internetwork Professional (CCIP) udbyder netværkspersonale med evnen til at tilbyde infrastruktur-IP-netværksløsninger til tjenesteudbydere. Præsentér et CCNA (Cisco Certified Network Associate) certifikat som en kvalifikation til at træne for at blive en CCIP. Tilføj denne værdifulde certificering til dit CV eller genoptag og få de slags netværksstillinger du ønsker. Anmode om anerkendelse og anerkendelse som netværksprofessionel med CCIP-uddannelse og certificering.