Sådan bliver du en CCNP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sammenlign professionelle certificeringsindstillinger på Cisco-webstedet. Find ud af, at CCNP kun er en af ​​mange professionelle certificeringer til rådighed. Vælg linket 'Deltagelse i programmet' for at finde godkendte Cisco-uddannelsesfaciliteter og -skoler i dit område, uanset om du har fået CCNA et andet sted eller foretrækker at ændre dit nuværende træningscenter eller skole.

2.

Udfyld læseplanskrav og bestået CCNA-eksamen (og eventuelt få den anbefalede CCENT-uddannelse / eksamen på forhånd). Certificer dine evner til at installere, konfigurere samt fejlfinding af LAN'er eller WAN'er og blive en CCNP.

3.

Opdag, at mange traditionelle gymnasier tilbyder Cisco netværksuddannelse, men nogle har ikke højere niveau certificeringskurser til rådighed. Unearth Cisco-godkendte træningsfaciliteter og online-kurser, der typisk tilbyder Cisco netværk certificering uddannelse. Evaluere omkostninger, bekvemmelighed og kurser.

Realiser at forstå og memorere CCNP materiale og kursusarbejde er hårdt arbejde, og tempoet og intensiteten konkurrerer med CCNA-træningen. Opsæt for at tage nye komplekse oplysninger op samt at påtage sig nye omkostninger og test.

5.

Demonstrer ny viden og færdigheder erhvervet i CCNP-træning til styring af routere / switche samt integreret stemme, trådløse såvel som sikkerhedsnetværksapplikationer til at blive en CCNP. Forbruge informationer fra 'Cisco Multilayer Switched Networks (BCMSN),' 'Building Scalable Cisco Internetworks (BSCI),' 'Implementering af Secure Converged Wide Area Networks (ISCW)' og 'Optimering af konvergerede Cisco Networks (ONT)' en CCNP. Sørg for, at programmerne undervises af certificerede instruktører og dækker Cisco-godkendte CCNP-læseplaner.

6.

Dobbeltkursusoplysninger før du tilmelder dig et Cisco certificeringsprogram og undersøger skolen eller træning facilitet for at sikre, at det er Cisco godkendt. Bliv en CCNP, når du har succes med at undervise i læseplanen og fuldført certificeringstestene. Pass kombinationen af ​​642-901 BSCI, 642-812 BCMSN, 642-825 ISCW og 642-845 ONT påkrævet eksamen, eller send kombinationen af 642-892 Composite, 642-825 ISCW og 642-845 ONT påkrævede eksamener.

Tips og advarsler

  • Vet at CCENT nu tilbydes og anbefales at prep networking begyndere til CCNA kursusarbejde (en gyldig CCNA certificering er forudsætningen for CCNP).
  • Se efter det officielle 'Cisco Systems' ikon for godkendte Cisco træningsfaciliteter og skoler.
  • Forstå, at online kursusundervisning og uafhængig undersøgelse ikke giver nødvendig praktisk erfaring og træning.
  • Når du har erobret CCNA (Cisco Certified Network Associate) -certificering, vil du måske ønske dig yderligere professionel certificering. Bliv CCNP (Cisco Certified Network Professional) og øge dine chancer for at fange det rigtige job og tilslutte netværkstjenestepersonale. Placering højere blandt kollegaer og ekscel. Få anerkendelse som professionel på dit område, når du udvider din netværkskendskab. Flyt forbi indledende Cisco internetworking koncepter for at lære mere om komplekse netværk.