Sådan bliver du en Cisco Firewall Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bliv CCNA-certificeret. Dette er en forudsætning for Cisco Firewall Specialist. Cisco Certified Networking Associate er en enkelt test, der viser din evne til at konfigurere og installere LAN, WAN eller opkaldsadgang for små virksomheder. CCNA certificering er god i 3 år.

2.

Find et sted at studere og øve krav til certificeringstestene. Der er brede sorter af klasser til rådighed, der vil forberede dig. Cisco lister tilgængelige klasser på sin hjemmeside. Tilgængelig er også en liste over specifikt materiale, der vil blive dækket af eksamen.

3.

Forbered for begge tests for Cisco Firewall Specialist-certificeringen. Den første test er 642-552 SND Securing Cisco Network Devices Exam. For den anden test har du mulighed for enten 642-523 SNPA Securing Networks med PIX og ASA eller 642-522 SNPA Securing Networks med PIX og ASA eksamen. Disse certificeringer gælder i to år.

4.

Tag certificeringseksamenerne. Du behøver ikke tage dem på samme tid. Begge test er cirka 90 minutter, så forbered dig i overensstemmelse hermed.

5.

Underrette andre om din nye certificering. Tilføj det til dit CV. Informer din arbejdsgiver eller potentielle arbejdsgivere.

Tips og advarsler

  • Dette er en meget intensiv test. Det anbefales, at du har træningshænder. Find en træningskurs, der tilbyder den.
  • Cisco Firewall Specialist eksamen er en betalt eksamen. Vær sikker på at du er klar før du tager den, da der ikke er nogen tilbagebetalinger, og du får kun en chance.
  • En stor bekymring i dagens computerledende industrier er sikkerhed. At blive en Cisco Firewall Specialist vil give dig værktøjerne til at kunne implementere løsninger til sikkerhed. Det er et voksende felt af teknologi, der hele tiden ændres. Giv det ekstra boost til dit CV med denne certificering.