Sådan bliver du en Cisco IOS Security Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent din CCNA-certificering. CCNA er en Cisco Network IT eller Cisco Certified Networking Associate. Når du har trænet og taget certificeringstesten, er den gyldig i tre år.

2.

Find en træningsmetode. Du kan erhverve studiebøger og studere alene. Du kan også finde skoler, der tilbyder træning. Skoler, der samarbejder med Cisco, er opført på deres hjemmeside.

3.

Forbered dig på dine eksamener. Mange mennesker bruger fire måneder til et år til at forberede sig på disse eksamener. Hvis du har besluttet at tage selvstudiestien, skal du finde et sted for at få praktisk træning. Det kan være nyttigt at finde en mentor, der allerede har gennemført certificeringstesten.

4.

Undersøg mere end du tror, ​​du skal studere. Studieguiderne er meget værdifulde. For IOS Security Specialist er eksamensemnerne, men ikke begrænset til sikkerhedstrusler, routere, AAA-routere, implementering af sikker netværksadministration, firewallfunktioner, brug af CLI til sikkerhedsfunktioner og en række andre emner.

5.

Find et testcenter i nærheden af ​​dig. Pearson Vue samarbejder med Cisco og tilbyder steder over hele verden. Find en, der er praktisk for dig.

6.

Tilmeld dig at tage dine eksamener. Du vil tage to eksamener for at blive certificeret som en IOS Security Specialist: 642-552 SND Sikring Cisco Network Devices og 642-503 SNRS Securing Networks med Cisco Routere og Switches. Du skal betale gebyret til eksamen på tidspunktet for registrering.

7.

Tag eksamen. Kom til eksamen forberedt. Begge eksamener er 75 minutter lange. Du vil kun tage en eksamen ad gangen.

Tips og advarsler

  • De to eksamener til Cisco IOS Security Specialist er meget vanskelige. Planlæg dem på forskellige dage. På den måde kan du koncentrere dig om eksamensemnerne for hver enkelt.
  • Du kan kun tage testen en gang for hvert testgebyr. Vær sikker på at du er klar til at tage eksamen. Hvis du føler, at du ikke er klar, skal du sørge for en omlægning i god tid, for at undgå at skulle betale eksamensgebyret igen.
  • Cisco IOS er Internetworking Operating System. Det er den software, der bruges til de fleste Cisco routere og netværksafbrydere. Enhver, der er en Cisco IOS Security Specialist, er en person, der har taget træning og eksamen for at vise færdigheder til at bruge og sikre disse systemer. Hands-on konfigurationsfærdigheder er også nødvendige.