Sådan bliver du en Cisco IPS Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opfyld forudsætningen. Du skal have din CCNA-certificering. Denne treårige certificering er for Cisco Certified Networking Associate.

2.

Bestem selvstudier eller formelle klasser. Begge har fordele. Hvis du beslutter dig for at gå selvstudieruten, skal du sørge for, at der er et sted, hvor du også kan få hånd i hånden. Oplysninger om begge stier findes på Cisco-webstedet.

3.

Lær materiale til første eksamen, 642-552 SND Securing Cisco Network Devices (SND). Emner dækket af denne eksamen er sikkerhedstrusler mod moderne netværksinfrastrukturer, Brug af ACL'er til at afbøde router og netværkstrusler, Sikring af Cisco-routere, Implementering af grundlæggende AAA, Implementering af sikker styring og rapportering, Mitigating common Layer 2-angreb og Implementering af Cisco IOS Firewall-funktioner, Cisco IOS IPS-funktioner og IPsec VPN-funktioner ved hjælp af Cisco Security Device Manager.

4.

Undersøgelse af den anden eksamen, 642-532 IPS Implementering Cisco Intrusion Prevention System (IPS). Denne eksamen har simuleringer og tester en kandidats fortrolighed og evne til at forklare, konfigurere, verificere og administrere Cisco IPS-apparatprodukterne.

5.

Find og registrer ved en lokal test center. Cisco-partnere med Pearson Vue.Du kan finde alle testoplysninger på deres hjemmeside.

6.

Tage eksaminerne. SND-sikringsnetværkene 642-552 SND Securing Cisco Network er 75 minutter lang.Den 642-532 IPS Implementering Cisco Intrusion Prevention System (IPS) er nitti minutter lang.Du behøver ikke at tage eksamen på samme dag.

Tips og advarsler < / h4>

  • Studiematerialer og online-klasser er tilgængelige på Cisco-webstedet. Du kan finde de seneste oplysninger og studere tips der. Kontroller det ofte.
  • Disse er ekstremt vanskelige tests. Sørg for at du er klar til at tage eksamen. Hvis du skal tage eksamen igen, skal du betale eksamenskursen igen.
  • En Cisco IPS Specialist er en person, der har taget certificeringseksamenerne og viser færdigheder i komplette sikkerhedsløsninger. De kan operere og overvåge Cisco IOS, Internetworking Operating System. De er i stand til at imødekomme det voksende behov i erhvervslivet for netværkssikkerhed.