Sådan bliver du en Cisco Information Security Specialist

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent din Cisco Certified Networking Associate, CCNA, certificering. Dette er en forudsætning for informationssikkerhedsspecialisten. Det demonstrerer færdigheder i installation og vedligeholdelse af LAN, WAN eller opkaldsadgang for små netværk. CCNA-certificering er gyldig i tre år.

2.

Find en Cisco-uddannelsesressource på Cisco-webstedet. At tage klasser og få hånd i praksis vil hjælpe dig med eksamen.

3.

Undersøg SND-kursusmaterialet. Cisco har oprettet denne standard. Undersøg 4011 træningsstandarder. Disse er nationale standarder, der er oprettet for at give retningslinjer for sikring af netværk.

4.

Tilmeld dig 642-552 SND eksamen. Prøver gives gennem Pearson Vue. De er Cisco test- og certificeringspartnere.

5.

Tag eksamen. Hvis du har taget træning og studeret materialet, er du klar til at tage eksamen. Testen er ca. halvfjerdsind.

6.

Spred ordet. Når du har bestået din certificering, skal du sikre dig, at din arbejdsgiver eller potentielle arbejdsgiver kender din certificering.

Tips og advarsler

  • Cisco Firewall Specialist eksamen er en betalt eksamen. Vær sikker på at du er klar før du tager den, da der ikke er nogen tilbagebetalinger, og du får kun en chance.
  • Sikkerhed er en gyldig bekymring i erhvervslivet i dag. Med al den anvendte højteknologi er det vigtigt for virksomhederne at have uddannet personale, der beskæftiger sig med sikkerhedsspørgsmål. At blive en Cisco Information Security Specialist kan prale med dit CV eller det hæve du søger.