Sådan får du adgang til en printer via en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Udskrivning ved hjælp af en trådløs router med en USB-port

1.

Køb en af ​​de mange trådløse routere, der har en USB-port til en printer. Dette er en funktion til at kigge efter, når du køber en ny trådløs router, da det giver bedre fleksibilitet (og pris) end andre metoder til udskrivning fra et trådløst netværk.

2.

Installer og konfigurer den trådløse router. Den trådløse router skal fungere korrekt, før du effektivt kan udskrive via den.

3.

Slut printeren til den trådløse router ved at sætte printerens USB-kabel i USB-porten på computeren. Alle computere, der tidligere har brugt denne printer, skal nu have adgang til det trådløse netværk eller et broet kablet netværk for at fortsætte med at udskrive.

Udskrivning ved hjælp af en printer, der kan understøttes af netværk

1.

Køb en printer med en netværksport, en port, der er designet til at blive brugt i netværksmiljøer. Denne funktion er primært til printere designet til brug i et kontormiljø, så denne løsning er sandsynligvis være dyrere, men mere fleksible.

2.

Installer og konfigurér den trådløse router til din computer og netværk.

3.

Tilslut printerens netværkskabel til en kablet port på den trådløse router. Dette vil også fungere, hvis printeren er på et andet vedhæftet netværk.

Udskriv Brug af fil- og udskriftsdeling i et Windows-operativsystem

1.

Installer og konfigurer printeren på en computer, der har WiFi eller er tilsluttet den trådløse router.

2.

Kontroller, at printeren fungerer korrekt.

3.

Installer 'File and Print Sharing' på computeren med printeren. Dette gør det muligt for printeren at blive delt på tværs af netværket. Imidlertid skal computeren med printeren være tændt, for at trådløse klienter kan udskrive via routeren. Det er ikke den mest fleksible løsning, men det vil fungere med eksisterende udstyr.

4.

Klik på 'Start -> Kontrolpanel -> Printere og faxmeddelelser.'

5.

Vælg den printer, der skal deles, og højreklik på den.

6.

Vælg 'Deling.'

p>

7.

Sæt et afkrydsningsfelt i indstillingen 'Del denne printer' og giv det et beskrivende delnavn.

8.

Klik på 'OK'.

Klik på 'Start -> Kontrolpanel -> Printere og faxmeddelelser' på den computer, der skal udskrives via den trådløse router.

10.

Vælg 'Tilføj en printer', og tryk derefter på knappen 'Næste'.

11.

Vælg 'En netværksprinter' og klik på knappen 'Næste' igen.

12.

Klik på 'Gennemse en printer' og derefter 'Næste'.

13. >

Find den printer, du vil udskrive til, og klik derefter på 'Næste'.

14.

Følg vejledningen på skærmen for at afslutte installationen af ​​printeren.

Tips og advarsler

  • Se altid vejledningen til din trådløse router og / eller printer før udskrivning, da de nøjagtige protokoller og specifikationer varierer afhængigt af den trådløse routerens fabrikant og model.
  • En trådløs router giver dig mulighed for at kunne arbejde hvor som helst. At få adgang til en printer via en trådløs router gør dit arbejdsmiljø endnu mere fleksibelt. Der er tre forskellige måder at opnå udskrivning via en trådløs router, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit netværk.