Sådan forstærkes signalet til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Boost signalet til en trådløs router

1.

Minimér hindringer. Metalgenstande og tætte genstande er de typer ting, du vil undgå, men hvis du bruger en retningsantenne, kan eventuelle forhindringer være problematiske.

2.

Kontroller forbindelserne på din trådløse router som en løs forbindelse til en antenne kan introducere betydelig støj. Antennestikkene er designet til at skrue fast, men kun så tæt som nødvendigt. Sørg for at de 'skrues ind, indtil de holder op med at flytte.'

3.

Brug kabler af høj kvalitet, hvis din antenne er forbundet til routeren eller klienten via et kabel. Billige kabler introducerer mere støj end kabler af højere kvalitet. Ved at udskifte kablet kan du fjerne støj.

4.

Brug eller tilføj en bedre antenne for at øge signalet. Ofte kommer routere og klienter med små, billige antenner, som kan erstattes med omni-directionelle eller retningsantenner, der fungerer bedre og introducerer mindre støj.

Brug kvalitet WiFi hardware. Billige WiFi-enheder (routere og klienter) har ofte svag signalstyrke og introducerer mere støj. Ved at opgradere til hardware med chipsets kvalitet, antenner og forbindelser kan signalstyrken øges, og støj kan reduceres.

Brug repeater og brug dine routere i en repeater-tilstand hvis dit WiFi-netværk skal spænde over store afstande. Hver repeater, du tilføjer til netværket, tilføjer sit eget sortiment til det samlede interval af netværket. At have flere gentagere omkring omkredsen af ​​et stort område fungerer ofte bedre end at have en enkelt router i centrum af området.

Reducer interferensen af ​​enheder, som hæmmer WiFi-signaler . Alt, der transmitterer eller udsender EMI (elektromagnetisk interferens eller utilsigtede transmissioner) i 2,4 GHz-området kan muligvis forstyrre WiFi-enheder. Alt fra trådløse telefoner og mobiltelefoner til mikrobølgeovne og fjernsynsapparater kan være en synder. Hvis du får interferens og ikke kan fjerne de overordnede enheder, kan du prøve at ændre dine WiFi-routere til at bruge en anden kanal.

Tips og advarsler

  • Normale husvægge (pinde og gipsvæg) er generelt ikke problemhindringer. Betonvægge (især betonvægge med rebar) er dog betydeligt tættere og påvirker WiFi-signaler mere.
  • Der er en række faktorer, der går ind i WiFi-forbindelse kvalitet. Store hindringer mellem klienten og WiFi-antennen kan indføre interferens, signalstop, støj og reduktioner i signalstyrken. De falder i to kategorier: støj og signalstyrke. Når signalet fra din trådløse router ikke er optimalt, er der en række forskellige muligheder at overveje for at øge den.