Sådan handler du for en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Køb efter en trådløs router

1.

Overvej hvordan den trådløse router vil blive brugt. Faktor i dine overvejelser, f.eks. Hvor mange computere der skal bruges, om det vil være hjemme eller arbejde, og hvis routeren skal oprette forbindelse til andre kablede netværk eller et kabelmodem.

2. < / p>

Bestem, hvor mange kablede porte routeren skal bruge. Du bør handle for en router, der har nok porte til at understøtte alle kablede computere (desktops) og enheder (som printere). Hvis du har for mange enheder og ikke kan finde en router med nok porte, skal du også købe en multiport ethernet switch.

3.

Identificer dit prisklasse , da omkostningerne til routere varierer fra rimelige til dyre.De billigere routere har færre funktioner og mindre konfigurationsmuligheder i webgrænsefladen.Disse begrænsninger er fine for en eller to brugere, men ikke egnet til flere brugere. Dyrere routere har mere valgmuligheder, herunder en længere rækkevidde og evnen til at håndtere flere brugere. Rutere øverst i prisklassen er beregnet til brug på kontorer.

4.

Vælg et mærke af trådløse router, da mærket kan påvirke ydeevnen. Industri-standardprodukter som Linksys, D-Link, Netgear og Belkin er ofte sikrere valg end de mindre navne, da de har mange router-modeller og har en tendens til at få bedre kundesupport.

5.

Køb rundt for at finde den bedste deal. Der er en række online shopping portaler til at undersøge, såvel som bri ck-og-mørtel butikker. Elektroniske specialiteter som NewEgg og TigerDirect tilbyder ofte gode priser på clearance eller 'open box' (returnerede eller renoverede) elementer (se Ressourcer nedenfor). At få en god handel sparer ikke kun penge, men det betyder, at du kan købe en bedre router, end du normalt har råd til.

Tips og advarsler

  • Billige rutere har også tendens til at have mindre antenner, og dermed er deres rækkevidde begrænset.
  • Med den stigende popularitet og tilgængelighed af WiFi er der en overflod af muligheder, når det kommer tid til at købe en trådløs router. De vigtigste fordele ved en trådløs router er den mobilitet, den giver, evnen til at forbinde mere end en computer til internettet og eliminering af behovet for at køre ledninger i hele dit hjem. At vælge en trådløs router, der opfylder dine specifikke computerbehov, er vigtig, når du handler for en.