Sådan indstilles en netværksprinter til at identificere hvilken computer en udskrift er opstået

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Denne løsning kræver, at en fil genereres og gemmes på hver pc. For at starte, skal du åbne en tekstfileditor, f.eks. Microsoft Notesblok. Skriv de følgende tegn nøjagtigt som de vises nedenfor:

@
@N
@T
@ W80

2.

Gem denne fil som 'separator.sep u0026 quot; under undermenuen Windows System32. For brugere af Windows 2000 og XP findes dette under C: \ WINNT \ system32. For at gemme en fil med en anden fil end .txt, skal du vælge 'Gem som u0026 quot; valgmulighed og derefter ændre u0026 quot; Filer af type u0026 quot; dropdown box til u0026 quot; Alle filer. u0026 quot; Når du indtaster det fulde navn, 'separator.sep', gemmes filen med .sep-udvidelsen.

3.

Åbn vinduet Printerindstillinger ved at klikke på Start u0026 gt; Indstillinger u0026 gt; Printere. Standardprinteren skal have en lille sort cirkel i ikonets øverste venstre hjørne med en hvid check. Højreklik på dette printerikon og derefter venstre klik på 'Egenskaber' på menuen, der vises. Klik nu på fanen 'Avanceret' øverst i dette vindue. Nederst til højre skal der være en knap mærket 'Separator side ...' Klik på denne knap. I det vindue, der dukker op, skal du klikke på 'Gennemse' knappen. Vinduet der pops up skal nu være standard til 'system32' -mappen Find den 'separator.sep' -fil, du oprettede tidligere. Klik for at vælge denne fil og klik derefter på knappen 'OK'. I vinduet 'Printeregenskaber' Klik på knappen 'OK' for at lukke det. Luk nu 'Printere' -vinduet, og du er færdig.

4.

Når operatøren af ​​pc'en med denne nye separatorside sender et dokument til udskrivning, det vil blive ledet af en separatorside med pc-navnet og tidspunktet for jobbet blev indsendt. Konfigurer hver bruger på samme måde, og du vil nemt kunne fortælle, hvor hvert udskriftsjob stammer fra, og på hvilket tidspunkt.

På et kontor med mange medarbejdere, der deler en netværksprinter, er det nogle gange svært at afgøre, hvilken pc hver udskrift stammer fra. Dette er et simpelt middel til at gøre netop det.