Sådan køber du en Intellinet Wireless Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Analyser netværkssystemet på dit kontor eller hjemme. Tæl, hvor mange porte du har brug for, og hvor mange computere du vil oprette direkte forbindelse til routeren, så den fungerer trådløst.

2.

Tænk på, hvor meget strøm der er nødvendigt for den trådløse router til Kør tilstrækkeligt i hjemmet eller virksomheden. Hold alle computere hurtigere ved at øge effekten i henhold til antallet af computere, der forbinder til routeren.

3.

Vælg 502207 MIMO Wireless Turbo G Router til et større område af trådløs dækning. Den er udstyret med MIMO XR teknologi 3 antenne til modtagelse og transmission.

4.

Vælg 502566 Wireless Super G Router for at sende store pakker med oplysninger fra færre computere. Denne trådløse Intellinet-router sender information til 108 Mbps.

Vælg den 522854 Wireless G ADSL2 + High Speed ​​Internet Router, når routeren har Ethernet-porte og bygget i firewall for sikkerhed. Som den dyreste router tilbyder den også en betydelig hastighed og tilslutning.

6.

Køb online for at finde den bedste deal til den trådløse router. Køb fra en velrenommeret online-sælger, der tilbyder sikker indkøbsbeskyttelse.

Tips og advarsler

  • Det er ikke nødvendigt at købe mere end en router til flere computere . Hvis du ved, at du bliver nødt til at udvide hjemme- eller forretningsbrug til tilføjelsen af ​​pc'er i fremtiden, skal du købe en større router for at imødekomme behovet.
  • Trådløse routere tilbyder mennesker og virksomheder friheden til at kommunikere og gøre forretninger fra stort set overalt. Der er mange forskellige trådløse routere til rådighed. Intellinet er et netværksløsningsfirma, der tilbyder trådløse routere.