Sådan køber du en Sonicwall trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ved, at trådløse routere kan købes, hvor som helst, hvor elektronikken sælges i disse dage. Du skal dog indse, at du får hvad du betaler for. Selv om de billigere er stærke nok, har de tendens til ikke at vare så længe og er ikke altid pålidelige eller sikre. Den bedre investering er at købe en højere ende router.

p> Søg efter en trådløs router med sikkerhedsfunktioner indbygget. Forstå, at mange trådløse netværk ikke er sikre, og næsten alle i nærheden kan få online via dit netværk. Uden ordentlig beskyttelse kan de også finde ud af, hvordan man kommer ind i din computer og filer.

3.

Køb en Sonicwall trådløs router med sikkerhed som SonicWALL TotalSecure 10 Wireless router, som leverer til små hjem kontorer lagbeskyttelse, indeholder en firewall og er nem at bruge. Det leveres også med andre avancerede sikkerhedsfunktioner, som f.eks. Kryptering og indtrængen eller skurk adgangspunkt detektion. Sikker tilslutning af flere enheder til dit netværk.

4.

Køb mere kraftfulde Sonicwall-trådløse routere til en stor virksomhed eller virksomhed, og ved at dit netværk er sikkert. Køb online for at købe en trådløs trådløs router til Sonicwall og find brugte rutere også på internettet.

5.

Find nye Sonicwall routere online hos elektronikforretninger og andre virksomheder som Amazon.com . Besøg 'BizRate' for at finde ud af, hvilke butikker der har Sonicwall trådløse routere og læs service anmeldelser og sammenligninger. Kig efter autoriserede forhandlere. Tjek onlineforhandlere, som f.eks. 'SonicWALL Sales' til en billigere pris.

Når du sammenligner trådløse routere og læser forbrugeranmeldelser af Sonicwall Wireless Router, på trods af at det koster mere end andre trådløse routere, er kvaliteten efter sigende overlegen, og det kommer med sikkerhedsfunktioner andre trådløse routere don't. Køb en Sonicwall trådløs router, hvis du har mere end blot et par systemer, du vil medtage i dit trådløse netværk, og du er på udkig efter sikkerhed.